Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Η τεχνολογία στη μόδα: Νέο αριστούργημα G-SHOCK της CASIO με τεχνολογία AI

Ποιος είπε ότι η τεχνολογία και το elegant style δεν μπορούν να πάνε μαζί; Το “πάντρεμα” μεταξύ φινέτσας και τεχνητής νοημοσύνης κάνει η CASIO για πρώτη φορά στον τομέα των αξεσουάρ!

Σας παρουσιάζουμε το G-D001, ένα πρωτοπόρο ρολόι χρυσού 18 καρατίων που έχει δημιουργηθεί με τεχνολογία AI!

Τα χαρακτηριστικά της ανθεκτικότητας και των εξεζητημένων σχεδίων είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που ήδη περιγράφουν τη σειρά G-SHOCK της CASIO, ωστόσο για πρώτη φορά κάτι το τόσο διαχρονικό συνδυάζεται με κάτι τόσο καινούργιο.

Το μοναδικό αυτό δημιούργημα αποτελεί ένα εορταστικό ρολόι για την επέτειο των 40 χρόνων της σειράς G-SHOCK το οποίο “προκαλεί τα όρια της μάρκας”. Ο παραγωγικός σχεδιασμός που αξιοποιεί τις τεχνολογίες AI εφαρμόστηκε στη διαδικασία σχεδιασμού του εξωτερικού, αποτέλεσμα συλλογής δεδομένων από 40 χρόνια ανάπτυξης του G-SHOCK. Ταυτόχρονα χάρη στη δόμηση των υλικών, ενισχύεται η αντοχή, οι ιδιότητες των υλικών όπως επίσης και διαθέτει βελτιωμένη απορρόφηση κραδασμών. 

Το ρολόι G-D001 επιδεικνύει απαράμιλλη δεξιοτεχνία, με θήκη, στεφάνη και ταινία κομψά κατασκευασμένα από κίτρινο χρυσό 18 καρατίων.

Με τεχνολογία ηλιακών κυψελών παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται στους δορυφόρους, αυτό το ρολόι αξιοποιεί το φως για να τροφοδοτήσει τις διάφορες λειτουργίες του, συμπεριλαμβανομένης της τυπικής λήψης ραδιοκυμάτων χρόνου.

Ακόμα και η συσκευασία του είναι από μόνη της ένα απαράμιλλο έργο τέχνης. Διαθέτει ενσωματωμένο LED επιτρέποντας την συσκευασία να λειτουργεί και ως καλοφωτισμένη βιτρίνα επίδειξης, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα αλληλένδετων σκιών και φωτός που αφηγείται την ιστορία του G-SHOCK.

Το G-D001 πρόκειται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη διεθνή σκηνή σήμερα! Η παρουσίασή του θα γίνει κατά τη διάρκεια μιας έκθεσης που θα φιλοξενήσει ο οίκος δημοπρασιών Phillips στη Σιγκαπούρη, προγραμματισμένη για τις 20 έως 22 Οκτωβρίου του 2023.

G-SHOCK 40th Anniversary Dream Project #2 και G-D001: gshock.casio.com

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!