Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Νέα εργαλεία AI απο την Google για εταιρικούς πελάτες

Η Google αποκάλυψε μια σειρά από νέες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και συνεργασίες την Τρίτη, οι οποίες αποσκοπούν στην προώθηση περισσότερων από τις αυξανόμενες τεχνολογίες σε μεγάλες επιχειρήσεις.

Η σειρά ανακοινώσεων από το συνέδριο Google Next στο Σαν Φρανσίσκο περιλάμβανε νέους πελάτες για το λογισμικό του cloud, όπως η General Motors (GM.N) και οι Estee Lauder Companies (EL.N).

Η θυγατρική της Alphabet (GOOGL.O) παρουσίασε μια νέα έκδοση των ειδικά κατασκευασμένων για την AI τσιπ, παρουσίασε ένα εργαλείο μεγάλης κλίμακας για τη χαρακτηριστική σήμανση και την αναγνώριση εικόνων που δημιουργήθηκαν με AI – συν εργαλεία για ασφάλεια και το σύνολο εφαρμογών γραφείου.

Το σύνολο των ανακοινώσεων είναι μέρος της πρόσφατης προσπάθειας της Google να παρουσιάσει τα σχέδιά της για την AI, αφού η Microsoft (MSFT.O) προκάλεσε την εταιρεία με μια φιλόδοξη στρατηγική AI που έχει αναπτύξει από το προηγούμενο έτος.

“Συνήθως λέμε στους πελάτες των επιχειρήσεων να προχωρούν αργά και μεθοδικά, γιατί είναι σημαντικό να το αντιμετωπίζουν ως μια στρατηγική ανάπτυξης λογισμικού”, είπε ο διευθυντής του Google Cloud, Thomas Kurian, σε συνέντευξη με το Reuters.

Το FOMO αναφέρεται στον φόβο ότι κάποιος θα χάσει κάτι, μια συχνή αναφορά στην AI τους τελευταίους μήνες.

Για να ενισχύσει την υπηρεσία cloud της Goοgle, πρόσθεσε 20 μοντέλα AI στη συλλογή της, φέρνοντας το σύνολο στα 100.

Η Goοgle παρουσίασε νέες εκδόσεις της βασικής υποδομής AI που βελτιώνουν την απόδοση και προσθέτουν λειτουργίες. Η νέα έκδοση του μοντέλου κειμένου της, PaLM, για παράδειγμα, αυξάνει την ποσότητα του κειμένου που μπορούν να εισάγουν οι χρήστες, διευκολύνοντας την επεξεργασία μεγαλύτερων εγγράφων, όπως νομικά έγγραφα και βιβλία.

Η Goοgle συζήτησε για ένα εργαλείο που προσθέτει τη δυνατότητα να προσθέτει χαρακτηριστικά σήμανσης σε εικόνες που δημιουργήθηκαν από AI, τεχνολογία που ονομάζεται SynthID και αλλάζει ένα ψηφιακό αρχείο εικόνας με τρόπο αόρατο για τα ανθρώπινα μάτια.

Επιπλέον, η Goοgle προχώρησε σε ενημερώσεις AI στο σύνολο των εφαρμογών γραφείου και των εργαλείων ασφάλειας.

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!