Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

OpenAI: Σχεδιάζει να ανακοινώσει τον ανταγωνιστή του Google Search τη Δευτέρα, λένε πηγές

H OpenAI σχεδιάζει να ανακοινώσει ένα προϊόν αναζήτησης που βασίζεται σε Τεχνητή Νοημοσύνη τη Δευτέρα, σύμφωνα με δύο πηγές που γνωρίζουν το θέμα, αυξάνοντας τον ανταγωνισμό του «βασιλιά» της αναζήτησης, Google.

Το OpenAI αρνήθηκε να σχολιάσει πριν το Reuters δημοσιεύσει την έκθεσή του την Πέμπτη.

Μετά τη δημοσίευση, το OpenAI την Παρασκευή δημοσίευσε στο X ότι η εταιρεία θα μεταδώσει μια ζωντανή εκδήλωση τη Δευτέρα, για να «επιδείξει ορισμένες ενημερώσεις ChatGPT και GPT-4».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OpenAI, Sam Altman, δημοσίευσε αργότερα στο X, «Όχι gpt-5, όχι μηχανή αναζήτησης, αλλά εργαζόμασταν σκληρά για κάποια νέα πράγματα που πιστεύουμε ότι θα λατρέψει ο κόσμος! Είναι κάτι μαγικό!».

Οι ανακοινώσεις του OpenAI έγιναν λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του ετήσιου συνεδρίου I/O της Google, όπου ο τεχνολογικός γίγαντας αναμένεται να αποκαλύψει μια σειρά από προϊόντα που σχετίζονται με την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Το προϊόν αναζήτησης του OpenAI είναι μια επέκταση του κορυφαίου προϊόντος ChatGPT και επιτρέπει στο ChatGPT να αντλεί άμεσες πληροφορίες από τον Ιστό και να περιλαμβάνει αναφορές, σύμφωνα με το Bloomberg.

Το ChatGPT είναι το προϊόν chatbot του OpenAI που χρησιμοποιεί μοντέλα Τεχνητής Νοημοσύνης για να δημιουργήσει απαντήσεις σε μηνύματα κειμένου.

Οι παρατηρητές του κλάδου αποκαλούν εδώ και καιρό το ChatGPT μια εναλλακτική για τη συλλογή πληροφοριών στο διαδίκτυο, αν και δυσκολεύεται να παρέχει ακριβείς και σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες από τον Ιστό.

Το OpenAI είχε τη δυνατότητα σύζευξης με το Bing της Microsoft για τους συνδρομητές επί πληρωμή. Εν τω μεταξύ, η Google ανακοίνωσε δυνατότητες δημιουργίας Τεχνητής Νοημοσύνης για τη δική της ομώνυμη μηχανή.

Πηγή: liberal.gr

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!