Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

H Xenios Blockchain Group Α.Ε. ολοκληρώνει επιτυχώς την επιμόρφωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

H Xenios Blockchain Group Α.Ε. ολοκληρώνει επιτυχώς την επιμόρφωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σχετικά με τις πρακτικές εφαρμογές της Blockchain τεχνολογίας (DLT).
Η Xenios Blockchain Group A.E., ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της blockchain τεχνολογίας, ολοκλήρωσε με επιτυχία μια εντατική σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων προς της Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την τεχνολογία DLT & τις εφαρμογές του blockchain στις χρηματαγορές, εστιάζοντας στην πρακτική εφαρμογή της από τους συμμετέχοντες στην αγορά.
Οι συνεδρίες διήρκεσαν πέντε μήνες και εστίασαν στην παροχή εξειδικευμένης γνώσης και κατανόησης των εφαρμογών της blockchain τεχνολογίας στις κεφαλαιαγορές.
Η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, επεσήμανε τη χρησιμότητα της γνώσης για την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, των τρόπων εφαρμογής των τεχνολογικών αυτών λύσεων από την αγορά και σημείωσε ότι «η συνεισφορά της Xenios Blockchain Group είναι πολύ σημαντική στην ενίσχυση του εποπτικού έργου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς».
Η Xenios Blockchain Group Α.Ε. είναι περήφανη για αυτήν τη συνεργασία και δεσμεύεται στη συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση των φορέων της κεφαλαιαγοράς στις νεότερες τεχνολογίες , ενισχύοντας την αξιοπιστία και διαφάνεια του κλάδου.
Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!