Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Η JP Morgan προχωρά σε σημαντική επένδυση στην Ελλάδα με τη Δημιουργία Εργαστηρίου Καινοτομίας

Η διεθνής τράπεζα JP Morgan ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ενισχύσει την παρουσία της στην Ελλάδα με τη δημιουργία ενός Εργαστηρίου Καινοτομίας (Innovation Lab) στην Αθήνα. Αυτή η κίνηση αποτελεί μια σημαντική επένδυση για την χώρα και αντανακλά την αναγνώριση του δυναμικού της ελληνικής αγοράς στον τομέα της καινοτομίας.

Σύμφωνα με τον Tyrone Lobban, επικεφαλή του τμήματος Βlockchain Launch & Onyx Digital Assets της JP Μorgan, το κύριο αντικείμενο του ελληνικού εργαστηρίου θα είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων σχετικά με την τεχνολογία του blοckchain.

Όπως διαβάζουμε στο σχετικό LinkedIn post του Tyrone Lobban, η ομάδα στην Αθήνα θα είναι μέρος του Βlockchain Launch της Onyx, του τμήματος της JP Μorgan που ασχολείται με τις τεχνολογίες blockchain, και θα λειτουργήσει ως κυρίως επιχειρησιακό κέντρο για την έρευνα και την ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων που σχετίζονται με την ψηφιακή ταυτότητα. Ο στόχος είναι η επέκταση των δυνατοτήτων που έχει δοκιμάσει η εταιρεία πιλοτικά τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Lobban τονίζει στη δημοσίευσή του ότι πιστεύουν πως η ψηφιακή ταυτότητα αποτελεί το κλειδί για την αξιοποίηση του web3 σε ευρεία κλίμακα και μπορεί να επιτρέψει νέες αλληλεπιδράσεις και υπηρεσίες τόσο για το web2 όσο και για το web3.

Τώρα η JP Μorgan προχωρά σε προσλήψεις στην Αθήνα για συγκεκριμένες ειδικότητες, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία σε επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτό το σημαντικό εγχείρημα. Αναλυτικές πληροφορίες για τις θέσεις εργασίας και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η παρούσα επέκταση αποτελεί μια ευκαιρία για τους επαγγελματίες στον τομέα των τεχνολογιών blockchain και της ψηφιακής καινοτομίας να συμβάλουν σε έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο τομέα.

Η επένδυση της JP Morgan στο Innovation Lab στην Αθήνα αναμένεται να συμβάλει στην ενίσχυση του τομέα της τεχνολογίας καινοτομίας στην Eλλάδα και στην ανάπτυξη νέων ψηφιακών λύσεων που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς. Παράλληλα, αναμένεται να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και να συμβάλει στην επιτάχυνση της ψηφιακής εξέλιξης της χώρας.

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!