Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Η Lancom φιλοξένησε το Regional Meeting του RIPE NCC στην Αθήνα

Η Lancom φιλοξένησε το Regional Meeting του RIPE NCC στην Αθήνα.

Η Lancom, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και των υπηρεσιών data center, συνεχίζοντας την συνεργασία της με το RIPE NCC και μένοντας προσηλωμένη στην προώθηση της τεχνογνωσίας στον τομέα των δικτύων, φιλοξένησε την ετήσια συνάντηση του οργανισμού για την Νοτιοανατολική Ευρώπη (SEE 12). Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 22 και 23 Απριλίου στην Αθήνα, στο Divani Caravel Hotel, με μεγάλη συμμετοχή κορυφαίων μηχανικών και στελεχών του χώρου από Ελλάδα και Ευρώπη. 195 συμμετέχοντες από 26 χώρες, είχαν μια εξαιρετική ευκαιρία να συναντηθούν, να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες, καθώς και να εξετάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και των δικτύων.

Εκπρόσωποι της κοινότητας του RIPE NCC, επαγγελματίες και ειδικοί από την τεχνική κοινότητα συγκεντρώθηκαν από όλο τον κόσμο για να ανταλλάξουν γνώσεις και απόψεις σε θέματα σχετικά με την εξέλιξη του Ίντερνετ. Στη συνάντηση συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν το μέλλον του διαδικτύου στην Ευρώπη και σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ εκπρόσωποι τηλεπικοινωνιακών οργανισμών και εταιρειών, παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις του τομέα. Στόχος ήταν η ανταλλαγή ιδεών και η εποικοδομητική επικοινωνία μεταξύ των εταιρειών.

Οι συζητήσεις και οι παρουσιάσεις κάλυψαν μια ευρεία θεματική, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών αναβαθμίσεων, της πολιτικής διαχείρισης και των προκλήσεων ασφαλείας στον κυβερνοχώρο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lancom, κ. Γιώργος Νώλης, παρουσίασε τα νέα δεδομένα, τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για την Ελλάδα, με τις επενδύσεις που υλοποιούνται στον χώρο των τηλεπικοινωνιών στην ομιλία του με θέμα “Why Greece is the New Telecoms Gateway”. Σε σχετική δήλωση ο κ. Νώλης ανέφερε: ‘’Ήταν μεγάλη μας τιμή η επιλογή μας από το RIPE NCC, να φιλοξενήσουμε την ετήσια συνάντηση του για την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ως μηχανικός αλλά και επιχειρηματίας που επενδύει συνεχώς στις τηλεπικοινωνιακές υποδομές της Ελλάδας, ένιωσα ιδιαίτερη χαρά βλέποντας πως πλέον η χώρα μας, έχει ένα σημαντικό αποτύπωμα στον παγκόσμιο χάρτη με συνεχώς αυξανόμενη δυναμική. Η στήριξή μας και η συνεργασία με το RIPE NCC θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά, με στόχο την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση της τεχνικής κοινότητας της χώρας στις εξελίξεις και καινοτομίες στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και των δικτύων.

 

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!