Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Γιατί το WiFi 7 είναι το μέλλον της ασύρματης τεχνολογίας

Tο WiFi 7 είναι ένα κβαντικό άλμα προς τα εμπρός σε σχέση με το WiFi 6 και το WiFi 6E. Με τις ταχύτερες ταχύτητες, τη χαμηλότερη καθυστέρηση και τη σημαντική αύξηση της χωρητικότητας, το WiFi 7 αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη στην ασύρματη τεχνολογία.

Έχει πολλά κοινά στοιχεία με το WiFi 6 και το WiFi 6E, αλλά με ορισμένες σημαντικές βελτιώσεις για την κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων δεδομένων των οικιακών και επαγγελματικών χρηστών.

Τι νέο υπάρχει στο πρότυπο WiFi 7;

Το κύριο χαρακτηριστικό του WiFi 7 είναι η σημαντικά ταχύτερη απόδοση σε σχέση με το WiFi 6. Η συνολική απόδοση έως και 46Gbps είναι 4,8 φορές μεγαλύτερη από την ταχύτητα του WiFi 6, με ταχύτητες 2,4 φορές ταχύτερες για την ίδια διαμόρφωση WiFi.

Καθώς οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) συνεχίζουν να προσφέρουν ταχύτερες συνδέσεις διαδικτύου στο σπίτι και στις επιχειρήσεις, το WiFi 7 διασφαλίζει ότι το τοπικό σας δίκτυο διαθέτει αρκετή χωρητικότητα για να υποστηρίξει την αυξημένη ταχύτητα λήψης.

Αυτές οι βελτιώσεις ταχύτητας είναι δυνατές χάρη σε δύο σημαντικές αναβαθμίσεις: διπλασιασμός του πλάτους καναλιού από 160Hz σε 320Hz και μεγαλύτερη πυκνότητα δεδομένων, αυξάνοντας την ποσότητα δεδομένων που μπορούν να κωδικοποιηθούν σε ένα ραδιοσήμα.

Πηγή άρθρου: liberal.gr

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!