Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Η Netcompany-Intrasoft ολοκλήρωσε τον Ενιαίο Ψηφιακό Χάρτη του ΤΕΕ

Ολοκληρώθηκε το εμβληματικό έργο του Ενιαίου Ψηφιακού Χάρτη του ΤΕΕ, από την Netcompany-Intrasoft, μέλος του δανέζικου ομίλου Netcompany Group A/S, το οποίο παρουσιάστηκε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Τετάρτη, 15 Μαΐου.

Το έργο αφορά στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος, το οποίο συγκεντρώνει και συστηματοποιεί γεωχωρική θεσμική πληροφορία σε μια ενιαία διαδικτυακή πλατφόρμα. Περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τον υφιστάμενο χωρικό και πολεοδομικό σχεδιασμό, το δομημένο περιβάλλον, όρους και περιορισμούς δόμησης, τις ζώνες αντικειμενικής αξίας καθώς και το καθεστώς προστασίας περιοχών περιβαλλοντικού και πολιτιστικού πλούτου.

Η πλατφόρμα του Ενιαίου Ψηφιακού Χάρτη είναι διαθέσιμη σε όλους τους πολίτες, στους μηχανικούς αλλά και στους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Ο Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Netcompany-Intrasoft, τόνισε σχετικά: «Ο Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης αποτελεί ένα από τα πρώτα και σημαντικότερα βήματα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας και την απλοποίηση των διαδικασιών για πολίτες και επιχειρήσεις με πολλαπλά οφέλη. Μέσω αυτού, ο πολίτης, ο μηχανικός ή ο επενδυτής, θα μπορεί να λάβει άμεσα ολοκληρωμένη, έγκυρη και ασφαλή πληροφορία, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο διεκπεραίωσης των αιτημάτων του. Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε στην πραγματοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου. Είναι άλλωστε στρατηγική προτεραιότητά μας να συμβάλλουμε καθοριστικά προς ένα βιώσιμο, κοινωνικά υπεύθυνο και ψηφιακά ασφαλές μέλλον για την Ελλάδα μας».

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!