Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

EMPIST: Λύσεις πληροφορικής υποδομής και κυβερνοασφάλειας στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η EMPIST βοηθά επιχειρήσεις στον κλάδο των Μεταφορών & Logistics, ώστε να αυξήσουν την ικανοποίηση των πελατών και να προσφέρουν βελτιωμένες υπηρεσίες με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα.

Οι λύσεις τεχνολογίας της EMPIST είναι σχεδιασμένες για να ενισχύουν τη δικτυακή υποδομή και κυβερνοασφάλεια, να διασφαλίζουν απρόσκοπτη πρόσβαση σε εφαρμογές και να διευκολύνουν την επικοινωνία και ανταλλαγή εγγράφων και παραστατικών μεταξύ αποθήκης και διανομής.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας και γραφεία στις ΗΠΑ και την Αθήνα, η εξειδικευμένη ομάδα της EMPIST σχεδιάζει, παραμετροποιεί και υλοποιεί με επιτυχία λύσεις πληροφορικής υποδομής και κυβερνοασφάλειας καθώς και ανάπτυξης ιστοσελίδων και εφαρμογών για τους πελάτες της στις Μεταφορές και τα Logistics, την Ναυτιλία, την Παραγωγή και τη Μεταποίηση, την Υγεία, τις Οικονομικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και τις ΜΚΟ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!