Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Η Chartis αναγνωρίζει τη Norbloc ως “One to Watch” για το οικονομικό έγκλημα

Η Chartis Research, ο κορυφαίος πάροχος έρευνας και ανάλυσης στην παγκόσμια αγορά τεχνολογίας κινδύνου, αναγνώρισε τη Norbloc ως Category Winner for Innovation: Data Flow Management και “One to Watch” στην κατάταξη για το 2024 στο Financial Crime and Compliance50 (FCC50).

Η κατάταξη και η έκθεση FCC50 από την Chartis Research σηματοδοτεί την πρώτη του είδους της, στην οποία η Chartis διεξήγαγε μια λεπτομερή ανάλυση λαμβάνοντας υπόψη τις λύσεις, τις τεχνολογικές προόδους και τη στρατηγική κατεύθυνση των ηγετών της αγοράς που οδηγούν τον μετασχηματισμό στον τομέα FinCrime – μια αγορά που είναι πιθανό να αξίζει περισσότερο από 26 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.

Όπως τονίζεται στην Έκθεση, το κόστος του οικονομικού εγκλήματος για την παγκόσμια οικονομία είναι περίπου 1,4 τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως με τεράστιο αντίκτυπο σε άτομα, οντότητες και χώρες επίσης. Ευτυχώς, οι χρηματοοικονομικές οντότητες έχουν πλέον κατανοήσει τη σημασία της υιοθέτησης τεχνολογίας για την αποτελεσματική προστασία των εαυτών τους και των πελατών τους, ενώ παράλληλα συμμορφώνονται αποτελεσματικά με τις κανονιστικές απαιτήσεις.

Η σουίτα λύσεων της Norbloc αξιοποιεί καινοτόμες τεχνολογίες που επαναπροσδιορίζουν τη δέουσα επιμέλεια πελατών για τις χρηματοοικονομικές οντότητες παγκοσμίως. Η τεχνολογία της Norbloc επιλύει αποτελεσματικά τις κοινές προκλήσεις συμμόρφωσης, όπως η κακή ποιότητα δεδομένων, τα δεδομένα που έχουν καταστραφεί και οι κατακερματισμένες εσωτερικές διαδικασίες, μετατρέποντας το βάρος της συμμόρφωσης σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Παράλληλα, η Norbloc συμπεριλαμβάνεται στη λίστα RegTech 100 για 5η φορά. Αυτή είναι μια αναγνώριση της αποτελεσματικής δουλειάς που τελεί η εταιρεία καθώς η ομάδα ειδικών της RegTech Analyst παρουσιάζει τις πιο καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και εταιρείες RegTech στον κόσμο για τις οποίες κάθε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα πρέπει να γνωρίζει το 2024.

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!