Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Η Pylones Hellas αναδείχθηκε σε Platinum Innovator Partner της Palo Alto Networks

Pylones Hellas, πάροχος ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου, με μακρά παρουσία άνω των 25 ετών σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την αναγνώρισή της ως «NextWave Platinum Innovator Partner» από την Palo Alto Networks,

Η διάκριση σε «Platinum Innovator Partner»!

Μέσω του προγράμματος Networks NextWave Channel Partner Programη Pylones Hellas κέρδισε τη σπουδαία διάκριση «Platinum Innovator Solution Provider» για τις λύσεις ασφαλείας της Palo Alto, ενός από τους παγκόσμιους ηγέτες στον κλάδο της κυβερνοασφάλειας, τις οποίες η Pylones εγκαθιστά και διαχειρίζεται στην ελληνική αγορά.

Με τη συγκεκριμένη διάκριση-ορόσημο, η Pylones αποκτά πρόσβαση σε σημαντικά προνόμια – όπως το γεγονός ότι θα μπορέσει να αναπτύξει εξειδίκευση πέρα από τα next-generation firewalls – τα οποία στόχος της είναι να αξιοποιήσει στο έπακρο, ώστε να συνεχίσει να καινοτομεί και να εξελίσσεται, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της.

Για να επιτύχει τη συγκεκριμένη αναγνώριση, η Pylones κατάφερε να εκπληρώσει εξόχως απαιτητικές προϋποθέσεις. Με έναν εύλογο αριθμό πιστοποιήσεων τόσο των ομάδων Sales και Presales, όσο και του Τεχνικού τμήματος, καθώς και με την επίτευξη του στόχου πωλήσεων και των τεχνικών δοκιμασιών που έθεσε η Palo Alto, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως η Pylones διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία να υποστηρίξει την πώληση και την υλοποίηση λύσεων με προϊόντα της Palo Alto.

Ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas, αναφέρει σχετικά με τη συγκεκριμένη διάκριση: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που πλέον αποτελούμε Platinum Partners ενός από τους παγκόσμιους ηγέτες του κλάδου της κυβερνοασφάλειας. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί ορόσημο για την Pylones Hellas. Η επιβράβευση της ομάδας, μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες μας».

Σχετικά με την Pylones Hellas

Η Pylones Hellas, μέλος του κυπριακού ομίλου P.M. Tseriotis Ltd, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια στον χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου. Η εταιρία συνδυάζει υπηρεσίες τόσο ενός IT systems integrator όσο και ενός IT security integrator, καθιστώντας την πρωτοποριακό πάροχο για την ελληνική αγορά. Στηριζόμενη στο τρίπτυχο Ασφάλεια, Βελτιστοποίηση και Υψηλή Διαθεσιμότητα, οι λύσεις της Pylones Hellas, απευθύνονται σε μεγάλες εταιρίες όπως τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, βιομηχανίες, εταιρίες στοιχημάτων και τυχερών παιγνίων, και γενικότερα στις επιχειρήσεις που βασίζουν το business τους σε τεχνολογίες πληροφορικής. Στρατηγικοί συνεργάτες της Pylones Hellas είναι οι f5, AWS, CheckPoint, Palo Alto, Crowdstrike, OKTA, Sailpoint και παραδοσιακά οι HPE και IBM, προσφέροντας πολυάριθμες λύσεις σε τομείς όπως η κυβερνοασφάλεια, τα ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα, το storage, τα business critical συστήματα, τα datacenters και το cloud.

Σχετικά με την Palo Alto Networks

Η Palo Alto Networks, Inc. αποτελεί μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία κυβερνοασφάλειας. Με παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες και ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών, η Palo Alto Networks αποτελεί τον προτιμώμενο συνεργάτη για επιχειρήσεις που επιδιώκουν να προστατεύσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και να προσαρμοστούν στις συνεχώς εξελισσόμενες απειλές του κυβερνοχώρου.

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!