Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Η Teleperformance ενώνει τις δυνάμεις της με την Kore.ai για να αναβαθμίσει την εξυπηρέτηση πελατών μέσω προηγμένων λύσεων AI

Η Kore.ai ειδικεύεται στην παροχή προηγμένων λύσεων AI και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αυτοματοποιούν και να βελτιώνουν την αλληλεπίδραση με τους πελάτες τους μέσω έξυπνων εικονικών βοηθών, chatbots και voice bots.

 Η Teleperformance, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή Digital Business Services, έγινε ο platinum partner της Kore.ai, μιας εταιρείας που πρωταγωνιστεί σε διεθνές επίπεδο στον τομέα της τεχνολογίας, ειδικότερα στο conversational και generative AI.

Ως παγκόσμιος reseller και συνεργάτης διαχειριζόμενων υπηρεσιών της Kore.ai, η Teleperformance, με την πλατφόρμα TP Infinity, θα αξιοποιήσει την Experience Optimization (XO) Platform V11.0 της Kore.ai, για την ανάπτυξη λύσεων conversational ΑΙ, με στόχο να βοηθήσει τους συνεργάτες της να ισχυροποιήσουν τη σχέση τους με τους πελάτες τους.

Η πλατφόρμα TP Infinity συνδυάζει την τεχνολογική καινοτομία με την εξειδίκευση στον σχεδιασμό συνομιλιών, υπό την καθοδήγηση μιας ομάδας πιστοποιημένων εμπειρογνωμόνων από το Conversational Design Institute. Αυτή η ολιστική προσέγγιση εξασφαλίζει προηγμένο αυτοματισμό που θα έχει ως αποτέλεσμα έναν ουσιαστικό, πελατοκεντρικό διάλογο. Με την υποστήριξη των συμβούλων στρατηγικής CX, η TP Infinity βοηθά τους πελάτες να αξιοποιήσουν τη βραβευμένη πλατφόρμα της Kore.ai, διασφαλίζοντας εξατομικευμένες επικοινωνιακές εμπειρίες που λειτουργούν ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Μέσω της εταιρικής πλατφόρμας, χωρίς κώδικα, της Kore.ai, η TP Infinity θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει προηγμένους εικονικούς βοηθούς, οι οποίοι θα τροφοδοτούνται από μοντέλα generative AI και μεγάλα γλωσσικά μοντέλα LLM, για την κάλυψη των αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά, σε περιπτώσεις στις οποίες το customer experience, οι αυτοματοποιημένες και οι προσωποποιημένες λύσεις βασίζονται στο user experience.

Η TP Infinity αποτελείται από περισσότερους 3.000 σύμβουλους, εξειδικευμένους συνεργάτες στην ανάλυση δεδομένων, λάτρεις της τεχνολογίας, δημιουργικούς ανθρώπους και γκουρού των επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται σε 20 χώρες στη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία, οι οποίοι ενώνονται με έναν κοινό σκοπό: να εξελίξουν τις υπηρεσίες CX.

Μάθετε περισσότερα για την πλατφόρμα TP Infinity εδώ.

Μάθετε περισσότερα για την Kore.ai εδώ.

 

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!