Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Βραβείο καλύτερης υποδομής cloud για τη Dataways και το Cyano Cloud

Με ακόμα ένα βραβείο διακρίθηκε η Dataways για το οικοσύστημα των cloud υπηρεσιών της Cyano Cloud, σε έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς βράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στη χώρα μας.
Συγκεκριμένα, στη φετινή διοργάνωση των «Cloud Computing Awards 2024» η Dataways έλαβε το Silver Award στην κατηγορία Best Infrastructure as a Service της ενότητας Cloud Computing Service Models.

Το βραβείο αφορά στην πρόσφατη στρατηγική αναβάθμιση ευρείας κλίμακας του Cyano Cloud, με την οποία η εταιρεία θέτει νέα δεδομένα για την ασφάλεια, την αξιοπιστία, την ταχύτητα καθώς και την απόδοση των παρεχόμενων cloud υπηρεσιών της.

Η ρηξικέλευθη αυτή αναβάθμιση αυτή αποτελεί όχι μόνο μια πολύ σημαντική επένδυση της Dataways αλλά και πρωτιά σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, θέτοντας την σαν έναν από τους πιο σημαντικούς εναλλακτικούς παρόχους υπηρεσιών cloud στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας ακόμα μια φορά τη δέσμευσή της να προσφέρει στον τελικό πελάτη, ποιοτικές υπηρεσίες cloud.

Το νέο Cyano Cloud είναι έργο το οποίο φέρει εξολοκλήρου τη σφραγίδα της εταιρείας, καθώς σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την ίδια στο 100% του συνόλου του.

Ο διευθυντής Τεχνολογίας της εταιρείας, Αναστάσιος Παπαδόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε τους παράγοντες αυτής της διάκρισης η οποία μας δίνει φτερά για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ποιοτικές υπηρεσίες. Η νέα έκδοση 4 (Velox) του Cyano cloud για την οποία διακριθήκαμε είναι ασφαλέστερη και γρηγορότερη από ποτέ.

Στις υποδομές του Cyano cloud βασίζονται οι υπηρεσίες DR as a Service, Backup as a Service, Storage as a Service, Infrastructure as a Service και Bare Metal as a Service. Σε συνδυασμό και με την διάκρισή μας ως Gold Partner της Digital Realty και τον εμπλουτισμό των διασυνδέσεών μας με τη πρόσφατη διασύνδεση με το παγκόσμιο connectivity hub – ServiceFabric είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε φτερά για επέκταση σε νέες αγορές».

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!