Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Το Thessaloniki Insurance Conference, το συνέδριο-θεσμός για την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος, επανέρχεται δυναμικά!

Η Innovation Media, το insuranceforum.gr και το περιοδικό The Insurer, ανακοινώνουν την διοργάνωση του 36th Thessaloniki Insurance Conference (THINC), την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305) στη Θεσσαλονίκη.

Το Thessaloniki Insurance Conference, το συνέδριο-θεσμός για την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος από το 2012, επανέρχεται δυναμικά για ακόμη μία χρονιά, με στόχο να φέρει σε επαφή εκατοντάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με ασφαλιστικές εταιρείες και σχήματα διαμεσολάβησης καθώς και να ενημερώσει τους επαγγελματίες του κλάδου για τις τρέχουσες εξελίξεις στην εγχώρια ασφαλιστική βιομηχανία.

Το φετινό συνέδριο είναι αφιερωμένο στην εξωστρέφεια του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης καθώς και στην αναγκαιότητα ασφάλισης κατοικιών και επιχειρήσεων προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνει εκτενής αναφορά στην σχέση αλλά και στις πιθανές συμπράξεις ιδιωτικού και δημοσίου φορέα, ειδικά για τον κλάδο Περιουσίας.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος το συνέδριο θα περιλαμβάνει μία ανανεωμένη ατζέντα ομιλητών και θεματικών ενοτήτων. Με ένα πρόγραμμα εστιασμένο στη νέα πραγματικότητα της χώρας,  θα αναφερθούμε σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου.

Στο συνέδριο θα παρευρεθούν σημαντικά στελέχη του κλάδου, Διευθύνοντες Σύμβουλοι, ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και πολιτικοί παράγοντες της χώρας.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα σημαντικών κλαδικών και θεσμικών φορέων.

Το μοναδικό Networking Insurance Conference με νέους τρόπους επικοινωνίας και δικτύωσης μεταξύ των συμμετεχόντων

Το Thessaloniki Insurance Conference για δεύτερη συνεχή χρονιά δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο networking και τις επαφές μεταξύ των συνέδρων καθώς και μεταξύ των χορηγών του συνεδρίου.

Τρεις καινοτομίες στο φετινό Conference!

 • NFC Sponsors Spots: Όλοι οι σύνεδροι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν λήψη του ενημερωτικού υλικού του συνεδρίου στο κινητό τους ανέπαφα και γρήγορα μέσω της τεχνολογίας NFC!
 • Thinc App: Μέσω της εφαρμογής που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για το συνέδριο μας θα μπορεί ο κάθε χρήστης να βρει χρήσιμες πληροφορίες για το συνέδριο, για τους χορηγούς αλλα και αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας μαζί τους.
 • Thinc Networking Dinner: Για δεύτερη συνεχή χρονιά μετά το πέρας του συνεδρίου θα παρατεθεί γεύμα γνωριμίας μεταξύ των χορηγών της εκδήλωσης αλλα και συνέδρων οι οποίοι θα επιλέξουν να δειπνήσουν μαζί μας. Το γεύμα θα παρατεθεί στο χώρο του καταξιωμένου Serow Restaurant (εντός του ξενοδοχείου) και αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για πιο άνετες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

 

Τι θα δούμε στο φετινό Thessaloniki Insurance Conference

Η θεματολογία του φετινού 36th Thessalοniki Insurance Conference είναι πολυποίκιλη και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις ακόλουθες ενότητες:

 • Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση το 2024 – Προκλήσεις και Προοπτικές
 • Συμπράξεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα για τις ασφάλιση ιδιωτών και επιχειρήσεων
 • Ο κλάδος Περιουσίας και η αναγκαιότητα για ιδιώτες και επιχειρηματίες
 • Κλιματική Αλλαγή και η συμβολή της Ιδιωτικής Ασφάλισης
 • Η υποχρεωτικότητα στις ασφαλίσεις – Θετικά και Αρνητικά
 • Κυβερνοασφάλεια και Ασφάλιση – Τα νέα δεδομένα
 • Η σχέση του κλάδου Πιστώσεων με την ευημερία των επιχειρήσεων
 • Artificial Intelligence και ασφαλιστική αγορά – Τι μας διδάσκει το ChatGPT

 

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη (6941665405 & aris@innovationmedia.gr) και στην κα. Ειρήνη Μπάρδη (2312201003 & info@innovation-media.gr).

Εναλλακτικά, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο https://thinc.gr/

Οι χορηγοί και οι υποστηρικτές του συνεδρίου θα ανακοινωθούν σύντομα.

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!