Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Η Logstail συμμετέχει στο 2nd Cyber Security Conference Thessaloniki!

Η Logstail, είναι μια κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία κυβερνοασφάλειας και άμυνας και διαπρέπει στη μετατροπή απλών δεδομένων σε αξιόπιστες πληροφορίες μέσω της πλατφόρμας διαχείρισης και ανάλυσης αρχείων καταγραφής ασφάλειας που υποστηρίζεται από Τεχνητή Νοημοσύνη (AI). Η πλατφόρμα ενσωματώνεται σε ολόκληρο το φάσμα της επικοινωνίας μεταξύ DevSecOps, υποστηρίζοντας την ανάλυση, παρακολούθηση, αντιμετώπιση προβλημάτων, απόκριση περιστατικών και λειτουργίες ασφάλειας. Ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των Στρατιωτικών και Διαστημικών τεχνολογιών, διασφαλίζοντας τον ασφαλή χειρισμό κρίσιμων δραστηριοτήτων.

Με έδρα την Αθήνα, και παρουσία στη Κύπρο, η Logstail επεκτείνει το αποτύπωμά της με παρουσία στο Βέλγιο μέσα στο 2024.

Ο κ. Χρήστος Ντριγκόγιας,  Chief Executive Officer της εταιρείας, θα βρίσκεται ανάμεσα στους ομιλητές του συνεδρίου με την παρουσίασή του να έχει τίτλο «Beyond Defense – Crafting Resilient SOCs for Tomorrow’s Frontiers ».

Το Cyber Security Conference 2024 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη και έχει ως στόχο την ενημέρωση επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών για τους κινδύνους που αναδύονται στη νέα ψηφιακή εποχή, αναδεικνύοντας μέσα και καλές πρακτικές για την προστασία έναντι των διαδικτυακών απειλών.

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση του 2023, φέτος το Cyber Security Conference επιστρέφει ακόμη πιο πλούσιο σε θεματολογία και επικαιροποιημένο για όλα όσα αφορούν το cyber security!

Το 2nd Cyber Security Conference θα λάβει χώρα την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 από τις 16.00 έως τις 21.00 στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.cybersecurityconference.gr

Εξασφαλίστε από εδώ μία από τις 200 δωρεάν θέσεις συμμετοχής!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου

Διοργάνωση: Innovation Media LP  / cybernews.gr

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!