Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Η Στέλλα Τσιτσούλα, πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, συμμετέχει στο 2nd Cyber Security Conference Thessaloniki!

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας (HCSI) είναι ένας νεοσύστατος μη-κερδοσκοπικός φορέας ο οποίος έχει ως προτεραιότητα να αναδείξει και να προωθήσει θέματα που άπτονται της ψηφιακής ασφάλειας, η οποία επηρεάζει πλέον όλο και περισσότερο την κοινωνία. Πληροφορίες για το HCSI μπορείτε να βρείτε από την ιστοσελίδα www.hcsi.gr

Η κα. Στέλλα Τσιτσούλα,  Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Συνιδρύτρια Women4Cyber Greece & Διευθύνουσα Σύμβουλος RED.comm, θα βρίσκεται ανάμεσα στους ομιλητές του συνεδρίου με την παρουσίασή της να έχει τίτλο  «Κενό δεξιοτήτων στην κυβερνοασφάλεια: Αντιμετωπίζοντας την πρόκληση με στρατηγική»

Το Cyber Security Conference 2024 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη και έχει ως στόχο την ενημέρωση επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών για τους κινδύνους που αναδύονται στη νέα ψηφιακή εποχή, αναδεικνύοντας μέσα και καλές πρακτικές για την προστασία έναντι των διαδικτυακών απειλών.

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση του 2023, φέτος το Cyber Security Conference επιστρέφει ακόμη πιο πλούσιο σε θεματολογία και επικαιροποιημένο για όλα όσα αφορούν το cyber security!

Το 2nd Cyber Security Conference θα λάβει χώρα την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 από τις 16.00 έως τις 21.00 στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.cybersecurityconference.gr

Εξασφαλίστε από εδώ μία από τις 200 δωρεάν θέσεις συμμετοχής!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου

Διοργάνωση: Innovation Media LP  / cybernews.gr

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!