Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Ο Δημήτρης Δημητριάδης (TheFutureCats) ομιλητής στο 2nd Cyber Security Conference Thessaloniki!

Η Innovation Media έχει τη χαρά και την τιμή να υποδέχεται τον Δημήτρη Δημητριάδη στο 2nd Cyber Security Conference Thessaloniki!

Ο Δημήτρης Δημητριάδης είναι αφοσιωμένος στην «εξερεύνηση» του μέλλοντος και στον εντοπισμό των μέγα-τάσεων, των ασθενών σημάτων και της σύγκλισης των τεχνολογιών που διαμορφώνουν τον κόσμο μας. Είναι futurist και ειδικός στο σχεδιασμό των εταιρειών «του αύριο» και ερευνητής στην Ειδική Γραμματεία Μακρόθεσμου Σχεδιασμού στην Προεδρία της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Συγγραφέας του βιβλίου – 2049 Οδηγίες Χρήσης για το Μέλλον της Ανθρωπότητας από την KEY BOOKS, μας προτρέπει να αγκαλιάσουμε την αβεβαιότητα ως απαραίτητη συνθήκη προόδου.

Ως ομιλητής, δίνει στο κοινό μια αισιόδοξη, αλλά προσγειωμένη άποψη για τα πιθανά μέλλοντα και πώς οι τεχνολογίες διαταράσσουν ό,τι κάνουμε, απαντώντας σε ερωτήματα που θα καθορίσουν την ανθρωπότητα: Πώς οι εκθετικές τεχνολογίες, όπως το AI, το blockchain και η εικονική πραγματικότητα, συναντώνται και διαμορφώνουν τον κόσμο μας;

Έχει περάσει από τη σκηνή σημαντικών συνεδρίων και future labs για brands όπως η L’Oréal Paris, η Philip Morris International, World Learning, Digital Communication Network και η Johnson & Johnson και για διεθνείς φορείς όπως το U.S. Department of State, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC), η Ευρωπαϊκή Αρχή Εργασίας (ELA), το Κέντρο Ευρωπαϊκής Προοπτικής (CEP), TEDxAUEB, TEDxUniversityofMacedonia, TEDxMetropolitanCollege και πολλά άλλα.

Ο κ. Δημήτρης Δημητριάδης , Chief Innovation Officer, TheFutureCats, θα βρίσκεται ανάμεσα στους ομιλητές του συνεδρίου με την παρουσίασή του να έχει τίτλο «Guardians of the Digital Frontier: AI’s Role in Reinventing Cybersecurity»

Το Cyber Security Conference 2024 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη και έχει ως στόχο την ενημέρωση επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών για τους κινδύνους που αναδύονται στη νέα ψηφιακή εποχή, αναδεικνύοντας μέσα και καλές πρακτικές για την προστασία έναντι των διαδικτυακών απειλών.

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση του 2023, φέτος το Cyber Security Conference επιστρέφει ακόμη πιο πλούσιο σε θεματολογία και επικαιροποιημένο για όλα όσα αφορούν το cyber security!

Το 2nd Cyber Security Conference θα λάβει χώρα την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 από τις 16.00 έως τις 21.00 στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.cybersecurityconference.gr

Εξασφαλίστε από εδώ μία από τις 200 δωρεάν θέσεις συμμετοχής!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου

Διοργάνωση: Innovation Media LP  / cybernews.gr

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!