Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

H Lancom αναδείχθηκε άλλη μία χρονιά για το εργασιακό της περιβάλλον Great Place to Work 2024-2025

Η Lancom πιστοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά για το εργασιακό της περιβάλλον από τον οργανισμό Great Place to Work. Η κορυφαία ελληνική εταιρεία που ηγείται στο πεδίο των ICT υπηρεσιών απέκτησε την πιστοποίηση μετά από μια διεξοδική διαδικασία αξιολόγησης η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον στους υπαλλήλους της με ίσες ευκαιρίες στον χώρο της εργασίας.

Με έμφαση στην προαγωγή θετικής εργασιακής κουλτούρας, η Lancom δίνει προτεραιότητα στην ευημερία και την επαγγελματική ανάπτυξη των μελών της ομάδας της και προάγει ένα εργασιακό περιβάλλον όπου η ισότητα και η επικοινωνία είναι πρωταρχικής σημασίας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πιστοποιηθήκαμε και φέτος για το εργασιακό μας περιβάλλον», δήλωσε ο κ. Νίκος Ζαχαριάδης, Γενικός Διευθυντής της Lancom.

«Ευχαριστούμε το προσωπικό μας, που με την αξιολόγησή του, επιβραβεύει τη διαρκή μας προσπάθεια να γινόμαστε καλύτεροι και να διατηρούμε ένα περιβάλλον εργασίας που προωθεί τον σεβασμό, την καινοτομία, την συνεργασία και την ανάπτυξη. Στη Lancom, οι άνθρωποί μας είναι το μεγαλύτερό μας πλεονέκτημα και είμαστε αφοσιωμένοι στο να τους παρέχουμε τους πόρους και την υποστήριξη που χρειάζονται, για να εξελίσσονται μαζί μας.

Η εταιρική κουλτούρα μας στηρίζεται στην ελευθερία και τη δημιουργικότητα και δεν είναι τυχαίο που επιλέγουμε και μας επιλέγουν νέοι άνθρωποι με πάθος και όραμα για τη δουλειά τους. Πιστεύουμε σε αυτούς, πιστεύουμε στην καθαρή ματιά τους στο μέλλον και είμαστε δίπλα τους όπου και όπως μας χρειάζονται» και κλείνει λέγοντας, «Έχουμε δημιουργήσει μια ελληνική εταιρεία τεχνολογίας, πρωτοπόρα στον τομέα της, όχι τυχαία, αλλά σαν αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς των ανθρώπων μας και των αξιών που μας καθοδηγούν και είναι ενσωματωμένες σε κάθε πτυχή της λειτουργίας μας».

Η Lancom είναι μια κορυφαία ελληνική εταιρεία που ηγείται στο πεδίο των ICT υπηρεσιών, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες cloud, data center και τηλεπικοινωνιών. Διαθέτει 3 ιδιόκτητα data centers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών, καλύπτοντας κάθε ανάγκη σε ICT υπηρεσίες για επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους και πολυπλοκότητας.

Το Balkan Gate Thessaloniki, το 3ο data center της Lancom, αποτελεί́ το μεγαλύτερο TIER III, carrier neutral data center της Βόρειας Ελλάδας και έχει συνδεθεί με τους περισσότερους εγχώριους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, καθώς και με μεγάλες διεθνείς τηλεπικοινωνιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, παρέχοντας πολλαπλές επιλογές διασύνδεσης με τα Βαλκάνια, την Κεντρική Ευρώπη και την Τουρκία. Ταυτόχρονα σε διαδικασία κατασκευής είναι το 4ο data center της εταιρείας, το Balkan Gate Heraklion στην Κρήτη.

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!