Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Συμφωνία Grindr – Ex-Human: Νέα δεδομένα στο LGBTQ+ dating με την χρήση τεχνητής νοημοσύνης

Η Grindr Inc., η μεγαλύτερη εφαρμογή γνωριμιών της LGBTQ+ κοινότητας ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή μιας αποκλειστικής συμφωνίας με την Ex-Human, την κορυφαία πάροχο γεννητικής τεχνητής νοημοσύνης και μοντέλων μηχανικής μάθησης. Αυτή η συνεργασία αναμένεται να εκσυγχρονίσει την εμπειρία των χρηστών της εφαρμογής.

Η Εx-Human είναι μία start-up εταιρεία που ιδρύθηκε το 2021 και δημιουργεί προσαρμόσιμα chatbοts. Στον ιστότοπο της εταιρείας, botify.ai, υπάρχουν μυριάδες εικονικοί σύντροφοι, ανάμεσά τους και ο Elon Musk!

Σε αντίθεση με το ChatGPT τα chatbots της Εx-Human δεν προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις ή να βρουν γεγονότα αλλά αντιθέτως προσπαθούν να προσφέρουν σε μια συζήτηση, σχηματίζοντας συναισθηματικούς δεσμούς με τους χρήστες. “Το ChatGPT είναι για βαρετές συζητήσεις”, δήλωσε στο Bloomberg ο Artem Rodichev, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Η ποικιλόμορφη κοινότητα χρηστών του Grindr συνεχίζει να αυξάνεται, και με αυτήν την νέα συνεργασία, η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τα μοντέλα και τα εργαλεία της Εx-Human για τη δημιουργία νέων, ελκυστικών χαρακτηριστικών που θα υποστηρίξουν τις ανάγκες συνδεσιμότητας και γνωριμίας των χρηστών της. Όπως διαβάζουμε, τα νέα σχεδιασμένα chatbοts θα υποστηρίζουν την ανάγκη των χρηστών για περιορισμένες e-συναντήσεις μέχρι και μακροπρόθεσμες σχέσεις!

Ωστόσο τα chatbοts του Grindr θα διαθέτουν και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του φλερτ, εκπαιδευόμενα με την πάροδο του χρόνου σε δεδομένα χρήστη της εφαρμογής.

Η εταιρεία δεσμεύεται να διατηρήσει τον σεβασμό προς την ιδιωτικότητα μέσω της διαφάνειας και της επιλογής των χρηστών. Θα ενημερώνει τους χρήστες όταν τα χαρακτηριστικά που τροφοδοτούνται από την τεχνητή νοημοσύνη είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή. Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών θα παραμείνουν στην υποδομή του Grindr, χωρίς πρόσβαση της Εx-Human. Το Grindr θα κατέχει τη νέα IP που δημιουργήθηκε με χρήση δεδομένων της εφαρμογής και έχει το δικαίωμα να αποκτήσει αιώνια δικαιώματα IP στο μοντέλο της Εx-Human για χρήση στο βασικό προϊόν Grindrα

Το Grindr αναμένει να κυκλοφορήσει κάποια πρότυπα AI το 2024.

“Αν δεν το κάνουμε εμείς κάποιος άλλος θα το κάνει”, ανέφερε ο CEO του Grindr, George Arison. “Αν δεν είσαι ο πρώτος στην αγορά που θα κυκλοφορήσει κάτι με τεχνητή νοημοσύνη, θα χάσεις”, συνέχισε, όπως διαβάζουμε στο Bloomberg.

Ο AJ Balance, Chief Product Officer του Grindr, τόνισε: “Συνεργαζόμενοι με την Εx-Human, έχουμε την δυνατότητα να μετασχηματίσουμε την εμπειρία ραντεβού για την παγκόσμια LGBTQ+ κοινότητα. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε καινοτόμα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης που θα βοηθήσουν τους χρήστες μας να κάνουν πιο ουσιώδεις συνδέσεις μεταξύ τους.”

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!