Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Διακύμανση στην αγορά κρυπτονομισμάτων: Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις;

Σήμερα, η αγορά των ψηφιακών νομισμάτων παραμένει υποτονική, με το Bitcoin, το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα ανάλογα με την αξία του, να πλησιάζει τα 26.000 δολάρια. Συγκεκριμένα, το Bitcoin καταγράφει μια μικρή αύξηση 0,09% φθάνοντας τα 26.012,8 δολάρια, ενώ το Ethereum αναρριχάται κατά 0,41% στα 1.644,75 δολάρια.

Σε ό,τι αφορά άλλα δημοφιλή ψηφιακά νομίσματα, το Solana καταγράφει μια μικρή πτώση 0,21% στα 20,256 δολάρια, ενώ το Cardano βιώνει μια αύξηση 0,38% φθάνοντας στο 0,2614 δολάριο.

Το Polkadot βρίσκεται σε θετική τροχιά με αύξηση 2,60% στα 4,576 δολάρια, το Dogecoin σηματοδοτεί αύξηση 0,48% στο 0,062747 δολάριο και το Shiba Inu παρουσιάζει ανάπτυξη 1,25% στο 0,00000808 δολάριο.

Η αγορά παραμένει σταθερή μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Τζέρομ Πάουελ και της Κριστίν Λαγκάρντ σχετικά με το προοπτικό των επιτοκίων.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας υπογράμμισε ότι τα επιτόκια θα παραμείνουν σε αυξημένα επίπεδα, με πιθανότητα περαιτέρω αύξησης λόγω του συνεχούς πληθωρισμού.

«Η πτώση του Bitcoin προκαλεί ανησυχίες σχετικά με τα επίπεδα υποστήριξης στην αγορά», τόνισε ο αναλυτής Πίτερ Μπραντ.

Δεδομένου ότι το Bitcoin έφθασε κοντά στα 25.000 δολάρια, αρκετοί επαγγελματίες της αγοράς βλέπουν αυτό το φαινόμενο ως ένδειξη της ανθεκτικότητάς του και πιθανή προαγγελία για μια μελλοντική ανάκαμψη.

«Οι επενδυτές αναμένουν με προσδοκία την απόφαση της SEC για τις αιτήσεις των εταιρειών Grayscale ETF και Blackrock τον ερχόμενο Σεπτέμβριο», κατέγραψε ο James Butterfill, κορυφαίος στον τομέα έρευνας της CoinShares, στο ηλεκτρονικό του ημερολόγιο.

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!