Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

ChatGPT Enterprise: Νέα έκδοση με ενισχυμένη ασφάλεια και προστασία δεδομένων από την OpenAI

Μία νέα έκδοση του πολυφημισμένου ChatGPT λανσάρει η OpenAI, αυτή την φορά για επιχειρήσεις. Η νέα έκδοση υπόσχεται μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία των δεδομένων των επιχειρήσεων, απεριόριστη και γρήγορη πρόσβαση στο GPT-4, ενισχυμένη ανάλυση δεδομένων για ταχύτερη κατανόηση των πληροφοριών από τις εταιρείες, καθώς και τη δυνατότητα να θέτουν πιο περίπλοκες ερωτήσεις στο ChatGPT.

Μάλιστα ενώ η τιμολόγηση δεν είναι διαθέσιμη ακόμα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πρόκειται να προσφέρει επιλογές τιμολόγησης για το ChatGPT Enterprise και για μικρότερες ομάδες. “Θα εντάξουμε όσες περισσότερες επιχειρήσεις μπορούμε τις προσεχείς εβδομάδες”, δήλωσε η OpenAI.

Η OpenAI με το λανσάρισμα του ChatGPT Enterprise επικεντρώνεται στην αυξημένη προστασία των δεδομένων των επιχειρήσεων, καθώς αν και παρατηρείται αυξημένη ζήτηση για την χρήση της πλατφόρμας από εταιρείες, οι περισσότερες διστάζουν για λόγους ιδιωτικότητας και ασφάλειας.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία για τις επιχειρήσεις που φοβούνται ότι τα δεδομένα τους θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την εκπαίδευση του ChatGPT και ανησυχούν ότι η χρήση της πλατφόρμας θα μπορούσε κατά λάθος να αποκαλύψει ευαίσθητες πληροφορίες πελατών σε μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης. Η OpenAI δηλώνει ότι οι χρήστες του ChatGPT Enterprise θα έχουν απόλυτο έλεγχο των δεδομένων τους, τα οποία δεν θα χρησιμοποιούνται καθόλου για την εκπαίδευση του GPT.

Περισσότερα χαρακτηριστικά, όπως παροχή εξατομικευμένων λύσεων και γνώσεων του ChatGPT για τα δεδομένα της εταιρείας και πιο εξελιγμένα εργαλεία ανάλυσης, θα είναι διαθέσιμα στο άμεσο μέλλον.

Οι εταιρείες που ήδη χρησιμοποιούν το ChatGPT μπορούν να επιλέξουν να συνεχίσουν με τις τρέχουσες επιλογές πρόσβασης στο ChatGPT, ενώ μπορούν επίσης να μεταβούν στο ChatGPT Enterprise αν επιθυμούν πρόσβαση στα νέα χαρακτηριστικά.

Οργανισμοί έχουν δημιουργήσει εργαλεία παραγωγής AI χρησιμοποιώντας την OpenAI και το GPT-4, αλλά πολλοί επιλέγουν να συνδεθούν με το GPT-4 μέσω API ή υπηρεσιών νέφους. Ορισμένες εταιρείες άρχισαν να δημιουργούν δικά τους συστήματα τύπου μεγάλου μοντέλου γλώσσας για να προστατεύσουν τα δεδομένα τους από το πιο εκτεταμένο σύνολο εκπαίδευσης του GPT, αλλά αυτό μπορεί να είναι δυσχερές για μικρότερες εταιρείες.

Το νέο εργαλείο AI βρισκόταν υπό ανάπτυξη για λιγότερο από έναν χρόνο και αναμένεται να είναι διαθέσιμο από την καινούργια εβδομάδα.

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!