Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Η Binance σταματά να δέχεται νέους χρήστες από το Ηνωμένο Βασίλειο

Η Binance ανακοίνωσε στα μέσα του Οκτωβρίου πως θα σταματήσει να δέχεται νέους χρήστες από το Ηνωμένο Βασίλειο, με σκοπό να συμμορφωθεί με τους κανόνες διαφήμισης και marketing κρυπτονομισμάτων που ισχύουν στη χώρα.

Με το νέο καθεστώς που τέθηκε σε ισχύ στις 8 Οκτωβρίου, οι εταιρείες που είναι εγγεγραμμένες στην Financial Conduct Authority (FCA) του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να εγκρίνουν τις δικές τους διαφημίσεις. Σε αντίθετη περίπτωση, οι εταιρείες μπορούν να επιστρατεύσουν εξουσιοδοτημένες εταιρείες για την έγκριση των διαφημίσεών τους.

Παρότι η Binance συνεργάστηκε με την εταιρεία Rebuildingsociety.com (REBS) πριν την εφαρμογή των νέων κανόνων για να εγκρίνει τις προωθητικές της ενέργειες και διαφημίσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, η FCA επέβαλε νομικά δεσμευτικές απαιτήσεις στη REBS, πράγμα που σημαίνει πως δεν είχε την αρμοδιότητα να εγκρίνει διαφημίσεις σχετικές με τα κρυπτονομίσματα.

“Συνεργαζόμαστε στενά με την FCA για να διασφαλίσουμε ότι οι χρήστες μας δεν θα προσβληθούν από αυτές τις εξελίξεις και ψάχνουμε για μια άλλη κατάλληλη εταιρεία εξουσιοδοτημένη από την FCA για την έγκριση των οικονομικών μας προωθητικών ενεργειών όσο το δυνατόν συντομότερα”, αναφέρει η ανακοίνωση του ανταλλακτηρίου.

Τι σημαίνει αυτό για τους χρήστες;

  • Από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 στις 5 μ.μ. ώρα Ηνωμένου Βασιλείου, η Binance σταμάτησε να δέχεται νέους χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  • Η Binance θα συνεχίσει να διασφαλίζει ότι όλες οι προειδοποιήσεις κινδύνου είναι σε ισχύ και θα ενθαρρύνει τους υπάρχοντες χρήστες να διαβάσουν το ‘Take 2 mins to learn more’ και ‘Different Cryptoasset Risks’.

  • Η Βinance ενθαρρύνει τους υπάρχοντες χρήστες να διαβάσουν την καρτέλα “Info” πριν επενδύσουν σε ένα συγκεκριμένο κρυπτοστοιχείο στο Spot Exchange για να βελτιώσουν τις γνώσεις τους για το συγκεκριμένο.

  • Οι υπάρχοντες χρήστες του Ηνωμένου Βασιλείου θα διατηρήσουν τις τρέχουσες διαθέσιμες υπηρεσίες (υπό την προϋπόθεση ότι έχουν ολοκληρώσει τη Δήλωση Επενδυτή (Investor Declaration) και τον Έλεγχο Καταλληλότητας (Appropriateness Test), αλλά τυχόν νέα προϊόντα και υπηρεσίες δεν θα είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια αυτής της ενδιάμεσης περιόδου.

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!