Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Το Bitcoin παρουσιάζει μία μικρή άνοδο παρά τα αυξανόμενα επιτόκια – Θα σχηματιστεί μήπως ένα mini bull market;

Οι τιμές του Bitcoin διατηρούνται σταθερές πάνω από το επίπεδο των 26.000 δολαρίων, αφού είχαν υποχωρήσει από τα 27.000 δολάρια μετά την ανακοίνωση της Fed. Την Παρασκευή 22/9, το Bitcoin, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα κατά κεφαλαιοποίηση αγοράς, κινήθηκε κοντά στα 26.500 δολάρια, καταγράφοντας αύξηση 0,3% από την αρχή της εβδομάδας, στοιχείο το οποίο προμηνύει την έναρξη ενός mini bull market.

Στις τρέχουσες τιμές, το Bitcοin διαπραγματεύεται στα 26.103,20 δολάρια παρουσιάζοντας μία μικρή αύξηση της τάξης του 0,02%, ενώ το Ethereum βρίσκεται κάτω από τα 1.600 δολάρια. Το XRP της Ripple κινείται γύρω από τα 0,51 σεντς, ενώ το Litecoin διαπραγματεύεται περίπου στα 64 δολάρια.

Σε προηγούμενη ανακοίνωση της Fed για ένα δεύτερο πάγωμα των επιτοκίων το τελευταίο 4μηνο, το Bitcοin βρισκόταν πάνω από τα 27.000 δολάρια και είχε καταφέρει νωρίτερα να φτάσει στα 27.500 δολάρια τον Αύγουστο για πρώτη φορά.

Σε μικρό διάστημα μετά τις ανακοινώσεις δεν παρουσιάστηκε κάποια ιδιαίτερη αντίδραση, ωστόσο όταν ανακοινώθηκε από την Fed ότι τα υψηλά επιτόκια θα διατηρηθούν και το 2024, υπαινίσσοντας μάλιστα μία ακόμα ενδεχόμενη αύξηση έως το τέλος του 2023 η αγορά του Bitcοin εξεγέρθη.

Παρά την πίεση από τις ανακοινώσεις της Fed, το Bitcοin διατήρησε την ανθεκτικότητά του.

Επίσης, τα δεδομένα του blockchain υποδεικνύουν ότι οι μακροπρόθεσμοι επενδυτές του Bitcοin, οι οποίοι κρατούν μακροχρόνιες θέσεις, παρουσιάζουν μία ανεκτική στάση τις κατοχές τους ανεξάρτητα από τις οικονομικές δυσκολίες στις αγορές. Αυτό υποδηλώνει ότι ενδέχεται να πλησιάζει μια ανοδική περίοδος για το Bitcοin, και ένα επόμενο bull market.

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!