Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Goldman Sachs: Έως το 2028 αναμένεται να κλιμακωθούν οι αγορές στις συναλλαγές με crypto

Η Goldman Sachs προβλέπει μια σημαντική άνοδο στον όγκο των συναλλαγών περιουσιακών στοιχείων που βασίζονται σε blockchain τα επόμενα ένα έως δύο χρόνια, σηματοδοτώντας μία έκρηξη εκσυγχρονισμού στις αγορές των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Σύμφωνα με δήλωση του Μάθιου ΜακΝτέρμοτ, τον παγκόσμιο επικεφαλή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της τράπεζας, η Goldman Sachs παρατηρεί επίσης αυξανόμενο ενδιαφέρον για τον χώρο των παράγωγων κρυπτονομισμάτων, όπως διαβάζουμε στο Reuters.

Το Bitcoin έχει ήδη καταγράψει άνοδο άνω του 50% αυτό το τρίμηνο, καθώς θεσμικοί πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των hedge funds και των διαχειριστών περιουσιακών στοιχείων, εξετάζουν τις ευκαιρίες. Παρά την αύξηση του ενδιαφέροντος για τα κρυπτονομίσματα, ο ΜακΝτέρμοτ επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων πέρα ​​από τα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης blοckchain-based tokens που αντιπροσωπεύουν παραδοσιακά περιουσιακά στοιχεία όπως ομόλογα.

Η ραγδαία αύξηση του ενδιαφέροντος για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία αντικατοπτρίζει την “τεράστια όρεξη” της αγοράς, η οποία έχει αυξηθεί σημαντικά τον τελευταίο χρόνο. Σε μία κίνηση που προβλέπεται να προσελκύσει περισσότερους νέους επενδυτές στον κόσμο των crypto, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ πρόκειται να εγκρίνει ένα spot Bitcoin ETF.

Ο ΜακΝτέρμοτ προβλέπει ότι οι συναλλαγές που βασίζονται σε blockchain θα αυξηθούν σημαντικά τα επόμενα 1-2 χρόνια, ενώ η πλήρης κλιμάκωση των αγορών αναμένεται σε 3-5 χρόνια.

Παρά τον αισιόδοξο τόνο, ο ΜακΝτέρμοτ προειδοποιεί ότι η μετάβαση των χρηματοοικονομικών αγορών στο blοckchain είναι ένας μακροπρόθεσμος στόχος. Παρόλα αυτά, η Goldman Sachs εκτιμά ότι η χρήση της τεχνολογίας blοckchain θα φέρει αποτελεσματικότητα στις λειτουργίες, θα βελτιώσει τις διαδικασίες διακανονισμού και θα μειώσει τους κινδύνους των χρηματοπιστωτικών αγορών.

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!