Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Η Etherscan απέκτησε τη Solscan

Η Etherscan, ο εξερευνητής δεδομένων blockchain του Ethereum ανακοίνωσε την εξαγορά της Solscan, τον εξερευνητή blockchain για το οικοσύστημα του Solana (SOL). Η Solscan, που ξεκίνησε το 2021, έχει εξυπηρετήσει πάνω από τρία εκατομμύρια χρήστες το μήνα.

Η συνένωση αυτή ανταποκρίνεται στον απώτερο στόχο της Εtherscan, τη βελτίωση της προσβασιμότητας των δεδομένων του blockchain σε πολλά δίκτυα, προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες στους χρήστες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η Sοlscan διαθέτει πολλές πληροφορίες με τις οποίες είναι ήδη εξοικειωμένοι οι χρήστες της Εtherscan, όπως λεπτομέρειες πληροφοριών διευθύνσεων, πληροφορίες των token και των συναλλαγών όπως επίσης και APIs, πίνακες εργαλείων και μεταδεδομένα NFT.

Σύμφωνα με τον Matthew Tan, CEO και ιδρυτή της Εtherscan, “η ομάδα της Sοlscan έχει αποδείξει την τεχνογνωσία της στον τομέα, προσφέροντας λεπτομερείς πληροφορίες και αναλυτικά δεδομένα”. “Η εμπειρογνωμοσύνη τους στο να καθιστούν τα δεδομένα της blockchain προσβάσιμα και φιλικά προς τον χρήστη συμφωνεί απόλυτα με το αποστολή μας στην Etherscan,” δήλωσε.

Στο πλαίσιο αυτής της εξαγοράς, η Εtherscan δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει “αξιόπιστη και δίκαιη πρόσβαση στα δεδομένα του blockchain” και σχεδιάζει την ενσωμάτωση επιπλέον χαρακτηριστικών και στις δύο πλατφόρμες.

Η εξαγορά της Sοlscan έρχεται κατά τη διάρκεια μιας εξαιρετικά ανοδικής περιόδου για το Sοlana, με τον διακριτό αντίπαλο του Εthereum, το SOL, να έχει σημειώσει αύξηση πάνω από 313% τους τελευταίους 3 μήνες. Την ίδια περίοδο, από τις αρχές Οκτωβρίου, το ETH έχει αυξηθεί περίπου κατά 27%.

Η εξαγορά αυτή αντικατοπτρίζει την ανάπτυξη που κερδίζει το Sοlana στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!