Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Η ACCENTURE συμμετέχει στο 2nd Cyber Security Conference Thessaloniki!

Η ACCENTURE συμμετέχει στο 2nd Cyber Security Conference Thessaloniki!

Η Accenture αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο, δημιουργώντας απτή αξία με ταχύτητα και σε μεγάλη κλίμακα. Από τη «γέννησή» της ταυτίστηκε µε την τεχνολογία, καθώς αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή τη σημασία της για την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα των οργανισμών.

Στην Ελλάδα, η Accenture δραστηριοποιείται για 30+ χρόνια και διαθέτει παρουσία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, απασχολώντας πλέον 1.350+ στελέχη. Βάσει του εταιρικού της σκοπού «to deliver on the promise of technology and human ingenuity», η εταιρεία διευρύνει διαρκώς το αποτύπωμά της στην Ελλάδα ενισχύοντας την παρουσία και το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της.

Ο κ. Κωνσταντίνος Βουζόπλης, επικεφαλής του τομέα κυβερνοασφάλειας της ACCENTURE στην Ελλάδα, θα βρίσκεται μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου και ο τίτλος της ομιλίας του θα είναι «De-risk tomorrow by boosting cybersecurity today

Το Cyber Security Conference 2024 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη και έχει ως στόχο την ενημέρωση επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών για τους κινδύνους που αναδύονται στη νέα ψηφιακή εποχή, αναδεικνύοντας μέσα και καλές πρακτικές για την προστασία έναντι των διαδικτυακών απειλών.

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση του 2023, φέτος το Cyber Security Conference επιστρέφει ακόμη πιο πλούσιο σε θεματολογία και επικαιροποιημένο για όλα όσα αφορούν το cyber security!

Το 2nd Cyber Security Conference θα λάβει χώρα την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 από τις 16.00 έως τις 21.00 στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.cybersecurityconference.gr

Εξασφαλίστε από εδώ μία από τις 200 δωρεάν θέσεις συμμετοχής!

Διοργάνωση: Innovation Media LP  / cybernews.gr

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!