Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Η EMPIST συμμετέχει στο 2nd Cyber Security Conference Thessaloniki!

Η EMPIST παρέχει επιχειρησιακές λύσεις τεχνολογίας και ψηφιακού μετασχηματισμού. Έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας και γραφεία στις ΗΠΑ και την Αθήνα, η ομάδα της EMPIST σχεδιάζει, παραμετροποιεί και υλοποιεί λύσεις πληροφοριακής υποδομής και ασφάλειας, καθώς και ανάπτυξης ιστοσελίδων και εφαρμογών για τους πελάτες της στον Κατασκευαστικό Κλάδο, την Ναυτιλία, το Ηλεκτρονικό Εμπόριο / Retail, την Παραγωγή και Μεταποίηση, Υγεία, Οικονομικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και ΜΚΟ.

Από το 2019 και μετά, εντάσσεται στη λίστα με τις 100 καλύτερες επιχειρήσεις πληροφορικής στον τομέα της Ασφάλειας CRN Security 100, στην λίστα CRN MSP 500 (Pioneer 250) καθώς και στη MSP 501 την πρώτη, μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη κατάταξη των Managed Service Provider  παγκοσμίως. Η EMPIST έχει έδρα το Σικάγο των ΗΠΑ και τοπικά γραφεία στην Αριζόνα και την Αθήνα.

Ο κ. Αλέξανδρος Καραδημήτρης, Cybersecurity Analyst της εταιρείας, θα βρίσκεται ανάμεσα στους ομιλητές του συνεδρίου και ο τίτλος της ομιλίας του είναι «Επενδύοντας στο μέλλον της επιχείρησής σας: Στρατηγικές κινήσεις άμυνας στις σύγχρονες απειλές»

Το Cyber Security Conference 2024 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη και έχει ως στόχο την ενημέρωση επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών για τους κινδύνους που αναδύονται στη νέα ψηφιακή εποχή, αναδεικνύοντας μέσα και καλές πρακτικές για την προστασία έναντι των διαδικτυακών απειλών.

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση του 2023, φέτος το Cyber Security Conference επιστρέφει ακόμη πιο πλούσιο σε θεματολογία και επικαιροποιημένο για όλα όσα αφορούν το cyber security!

Το 2nd Cyber Security Conference θα λάβει χώρα την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 από τις 16.00 έως τις 21.00 στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.cybersecurityconference.gr

Εξασφαλίστε από εδώ μία από τις 200 δωρεάν θέσεις συμμετοχής!

Διοργάνωση: Innovation Media LP  / cybernews.gr

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!