Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

EMPIST: ανακοίνωσε την εξαγορά της Common Sense Solutions (CSS)

Tην εξαγορά της Common Sense Solutions (CSS), παρόχου IT managed services με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, ανακοίνωσε η EMPIST.

Το χαρτοφυλάκιο της CSS περιλαμβάνει Managed IT υπηρεσίες, cloud computing, ασφάλεια δικτύου και υποστήριξης χρηστών. Με την κίνηση αυτή, η EMPIST στοχεύει να ενισχύσει τη βάση των πελατών και το ανθρώπινο δυναμικό της, παρέχοντας στους πελάτες της μια ακόμη ευρύτερη γκάμα λύσεων πληροφορικής και ψηφιακού μετασχηματισμού.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Common Sense Solutions στην EMPIST», δήλωσε ο CEO της EMPIST John Kampas. «Αυτή η εξαγορά μας επιτρέπει να προσφέρουμε περισσότερες καινοτόμες λύσεις προκειμένου να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους».

Η ενσωμάτωση αναμένεται να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα τόσο στους πελάτες της EMPIST όσο και στους πελάτες της CSS, όπως πρόσβαση σε:

  • Managed IT υπηρεσίες
  • Υπηρεσίες cloud
  • Ολοκληρωμένες λύσεις Cybersecurity
  • Υπηρεσίες Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Εφαρμογών

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Παπαχαραλάμπους, Country Manager της EMPIST, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Η απόκτηση της CSS αποτελεί κίνηση στρατηγικής σημασίας για την εταιρεία μας. Αυτή η εξαγορά μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε την ταχεία ανάπτυξη και να προσφέρουμε βελτιωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας».

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!