Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

“Leave The World Behind”: Προφητεία μιας παγκόσμιας κυβερνοεπίθεσης ή αποκλειστικό προϊόν φαντασίας του δημιουργού;

Τι θα συνέβαινε άραγε εάν ο πλανήτης μας ερχόταν αντιμέτωπος με μία τεραστίων διαστάσεων κυβερνοεπίθεση; Το έχετε και εσείς απορία;

Ευτυχώς για όλους εμάς τους SCI-FI enthusiasts, η βιομηχανία παραγωγής ταινιών φρόντισε και μας φέρνει στην οθόνη μας την νέα πολυαναμενόμενη ταινία “Leave The World Behind”.

Όπως συμβαίνει και σε διάφορα επεισόδια της ανατριχιαστικής σειράς “Black Mirror”, η ουσία της ταινίας, δηλαδή μία ενδεχόμενη παγκόσμιας κλίμακας κυβερνοεπίθεση δεν είναι διόλου απίθανο στο μέλλον.

Αυτό άλλωστε είναι που ο Sam Esmail, ο δημιουργός, συγγραφέας και σκηνοθέτης της σειράς “Mr. Robot”, θέλει να εξετάσει με τη νέα του ταινία. Πριν δύο μέρες το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο teaser trailer του “Leave The World Behind”, το οποίο διηγείται την ιστορία δύο οικογενειών που γίνονται μάρτυρες μιας πρωτοφανούς και καταστροφικής κυβερνοεπίθεσης και βρίσκονται αντιμέτωποι με το τι συμβαίνει στον πολιτισμό γύρω τους.

Μία μικρή περιγραφή του Leave The World Behind

Το Leave The World Behind ακολουθεί την ιστορία μιας οικογένειας των οποίων η ζωή αναστρέφεται μετά από μια καταστροφική κυβερνοεπίθεση που εκθέτει τον κόσμο τους σε χάος. Η ταινία διαθέτει ένα εντυπωσιακό καστ, μεταξύ των οποίων οι Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali και Myha’la.

Οι διακοπές μιας οικογένειας (Julia Roberts και Ethan Hawke) ανατρέπονται όταν δύο άγνωστοι (Mahershala Ali και Myha’la) εμφανίζονται τη νύχτα, αναζητώντας καταφύγιο από μια κυβερνοεπίθεση που γίνεται πιο τρομακτική με το πέρασμα του χρόνου, αναγκάζοντας όλους να συμβιβαστούν με έναν κόσμο που καταρρέει.

Το Leave The World Behind θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες το Νοέμβριο πριν από την κυκλοφορία του στην Netflix στις 8 Δεκεμβρίου.

Δείτε το teaser εδώ:

Άραγε η ταινία είναι όντως SCI-FI ή πρόκειται για μία ανησυχητική ματιά στο μέλλον;  

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!