Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Αποχωρεί ο Chris Riedy VP global sales and marketing από το “X” μετά από 11 χρόνια

Είτε είναι αυτό συνέπεια των εξαγορών, των συναλλαγών ή της στρατηγικής που ακολουθεί ο Elon Musk, αυτό είναι άγνωστο. Πάντως μετά από 11 χρόνια, η παραίτηση του Chris Riedy μόνο τυχαία δεν είναι.

Σε προηγούμενο διάστημα είχαν ήδη αποχωρήσει οι David Wilding, Director of Planning Twitter UK και Dara Nasr, Managing Director. Μάλιστα ο Βρετανικός βραχίονας του “X” από την εποχή του τότε “Twitter” και αφού ανέλαβε καθήκοντα ο Elon Musk, είδε μία μαζική έξοδο υψηλόβαθμων υπαλλήλων.

Ο Riedy βρισκόταν για πάνω από 11 χρόνια στην Εταιρία ενώ ανέλαβε ως Vice President σε περιόδους αναταραχών τον Νοέμβριο του 2022, έπειτα δηλαδή της εξαγοράς από τον Elon Musk. Τον ίδιο μήνα, ο David Wilding, Director of Planning Twitter στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποχώρησε μετά από οκτώ χρόνια στην εταιρεία, και ο Dara Nasr, Managing Director του Twitter στο Ηνωμένο Βασίλειο, επίσης αποχώρησε.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο καιρό μετά την εξαγορά της εταιρείας από τον Musk, το Twitter ανακοίνωσε τη συρρίκνωση του PR τμήματος της εταιρείας.

Σε δημοσίευσή του στο “X” o Chris Riedy έγραψε: “Μετά από 11,5 χρόνια, σήμερα θα είναι η τελευταία μου ημέρα στην TWTR / X. Δεν έχω παρά εκτίμηση για το χρόνο που πέρασα εδώ. Είμαι τόσο ευγνώμον για την ευκαιρία να συνεργαστώ με τόσους υπέροχους ανθρώπους και να μάθω τόσα πολλά. Η ζωή αλλάζει. Σας ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν να το κάνουμε πραγματικότητα.”

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!