Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Για 9η φορά η EMPIST βρίσκεται ανάμεσα στις Inc. 5000

Για ακόμα μία φορά η EMPIST κατακτά δικαίως μία θέση ανάμεσα στις Inc. 5000. Φέτος η Εταιρία βρίσκεται στη θέση 4.362 για το 2023 Inc. 5000, την ετήσια λίστα με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ιδιωτικές εταιρείες στην Αμερική.

Η διάσημη κατάταξη παρέχει μια ματιά βάσει δεδομένων στις πιο επιτυχημένες εταιρείες του πιο δυναμικού τμήματος της οικονομίας—τις ανεξάρτητες, επιχειρηματικές της οντότητες. Οι Facebook, Chobani, Under Armour, Microsoft, Patagonia και πολλές άλλες επώνυμες επωνυμίες κέρδισαν την πρώτη τους εθνική έκθεση ως τιμώμενοι στο Inc. 5000.

«Είχαμε την τύχη να βρεθούμε σε αυτή τη λίστα οκτώ φορές στο παρελθόν, αλλά έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την τελευταία μας φορά. Και, λόγω της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και των καταπληκτικών πελατών του προσωπικού μας, έχουμε ξαναγνωριστεί από την The Inc 5000. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες.” – John Kampas, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής, EΜPIST

Η κατηγορία Inc. 5000 του 2023 αντιπροσωπεύει εταιρείες που οδήγησαν σε ταχεία αύξηση των εσόδων, ενώ αντιμετώπισαν τις πληθωριστικές πιέσεις, το αυξανόμενο κόστος του κεφαλαίου και τις φαινομενικά δυσεπίλυτες προκλήσεις πρόσληψης ανθρώπινου δυναμικού. Μεταξύ των κορυφαίων 5000 εταιρειών του τρέχοντος έτους, ο μέσος τριετής ρυθμός αύξησης των εσόδων έφτασε τον εκπληκτικό βαθμό του 2.238%. Οι φετινές Inc. 5000 εταιρείες έχουν προσθέσει 1.187.266 θέσεις εργασίας στην οικονομία τα τελευταία τρία χρόνια.

«Η λειτουργία μιας επιχείρησης έχει γίνει πιο δύσκολη από το τέλος της πανδημίας», λέει ο αρχισυντάκτης της Inc. Scott Omelianuk. «Το να φτιάξεις την Inc. 5000 —με τη γρήγορη ανάπτυξη που απαιτείται— είναι πραγματικά ένα επίτευγμα. Η Inc. είναι ενθουσιασμένη που τιμά τις εταιρείες που χτίζουν το μέλλον μας».

Η EΜPIST τροφοδοτεί τις επιχειρήσεις με την τεχνολογία που χρειάζονται για να πετύχουν. “Εάν δεν λειτουργεί για εσάς, δεν λειτουργεί για την EΜPIST

Διαθέτει πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας στην παροχή τεχνολογικών λύσεων που οδηγούν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων ενώ είναι ενός παγκοσμίου φήμης και βραβευμένος πάροχος πληροφοριών πληροφορικής.

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!