Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Η LANCOM, «Official Data Center/Internet Provider» της ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη!

Σε στρατηγική συνεργασία, με στόχο την ενίσχυση των υποδομών του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, η ΔΕΘ-HELEXPO και η Lancom προχώρησαν στην υπογραφή τριετούς συμφωνίας χορηγίας. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, η Lancom αναλαμβάνει την αναβάθμιση και την υποστήριξη των τεχνολογικών υπηρεσιών της ΔΕΘ-HELEXPO, παρέχοντας:

•Προστατευμένη παροχή Internet στο εκθεσιακό κέντρο μέσω του ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών της Lancom.
•Υπηρεσίες Cloud, διευκολύνοντας την αποθήκευση και τη διαχείριση δεδομένων.
•Access points νέας τεχνολογίας για την παροχή υψηλής ποιότητας Wi-Fi στους εκθεσιακούς χώρους.
•24/7/365 συντήρηση και τεχνική υποστήριξη όλων των παραπάνω υπηρεσιών

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, η Lancom θα προβάλλεται σε όλες τις εκθεσιακές διοργανώσεις της ΔΕΘ-HELEXPO και θα συμμετέχει στη Γενική Έκθεση του Σεπτεμβρίου, καθώς και σε μία κλαδική έκθεση ετησίως. Αυτή η προβολή αυτή αναμένεται να αναβαθμίσει και άλλο την εικόνα της Lancom ως κορυφαίου παρόχου τεχνολογικών λύσεων στην Ελλάδα.

Η υπογραφή της συμφωνίας έλαβε χώρα παρουσία των ανώτατων στελεχών των δύο εταιρειών. Από την πλευρά της Lancom, παρευρέθηκαν οι κ.κ. Γεώργιος Νώλης (CEO) και Νίκος Ζαχαριάδης (COO), ενώ από τη ΔΕΘ-HELEXPO παρευρέθηκαν οι κ.κ. Τάσος Τζήκας (Πρόεδρος), Κυριάκος Ποζρικίδης (Διευθύνων Σύμβουλος) και Αλέξης Τσαξιρλής (Γενικός Διευθυντής).

Η Lancom, η μοναδική ελληνική εταιρεία που παρέχει συνδυαστικά εξειδικευμένες υπηρεσίες cloud, data center, cybersecurity και τηλεπικοινωνιών, διαθέτει τρία ιδιόκτητα Data Centers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και κατασκευάζει το τέταρτο στην Κρήτη. Το Balkan Gate Thessaloniki, το μεγαλύτερο Tier III, carrier-neutral Data Center της Βόρειας Ελλάδας, αποτελεί σημαντικό κόμβο για διεθνείς και ελληνικούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους οπτικών ινών. Το Data Center αυτό προσφέρει πολλαπλές επιλογές διασύνδεσης με τα Βαλκάνια, την Κεντρική Ευρώπη, την Τουρκία και τη Μέση Ανατολή, ενισχύοντας τη στρατηγική θέση της Lancom στην περιφερειακή τηλεπικοινωνιακή αγορά.

Αυτή η συνεργασία αναμένεται να αναβαθμίσει συνολικά την διαδικτυακή πρόσβαση και τις τεχνολογικές υπηρεσίες του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, υποστηρίζοντας την καινοτομία και τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!