Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Η Trasys Greece Γιορτάζει 20 Χρόνια Επιτυχίας και Καινοτομίας

Η εταιρεία γιόρτασε αυτό το σημαντικό ορόσημο με μια εκδήλωση για υπαλλήλους και συνεργάτες

Αθήνα, 19 Ιουνίου 2024 – Η Trasys Greece, εταιρεία παροχής  εξειδικευμένων ICT λύσεων και μέλος του Ομίλου NRB Group, συμπληρώνει φέτος τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της και γιορτάζει δυο δεκαετίες αδιάκοπης καινοτομίας και παροχής κορυφαίων λύσεων πληροφορικής. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία πραγματοποίησε πρόσφατα μια εορταστική εκδήλωση, στην οποία  παρευρέθηκε τόσο το δυναμικό της εταιρείας στην Ελλάδα, όσο και η διοίκηση του ομίλου NRB, αλλά και συνεργάτες.

Ένας από τις κυριότερους παράγοντες της επιτυχημένης πορείας της Trasys Greece αυτά τα 20 χρόνια, είναι το γεγονός ότι η εταιρεία έχει επενδύσει πόρους στην έρευνα και την εκπαίδευση για τις αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως η Μηχανική Μάθηση και η Τεχνητή Νοημοσύνη, και την πιθανή τους επίδραση, καθώς και η επένδυση σε λύσεις CLOUD, όπως το Azure και το AWS, τις οποίες υιοθετεί για να βελτιστοποιήσει και να αναπτύξει με επιτυχία τα έργα που αναλαμβάνει.

Επιπρόσθετα η εταιρεία ενισχύει συνεχώς την κουλτούρα καινοτομίας, έχοντας στηρίξει κέντρα αριστείας όπως το Ministry of Testing, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε ανοικτές κοινότητες, όπως το Agile Summit. Στο πλαίσιο αυτό η Trasys Greece διοργανώνει συχνά internal sessions, προκειμένου οι εργαζόμενοι να ανταλλάσσουν ιδέες, να πειραματίζονται με νέες προσεγγίσεις αλλά και να εφαρμόζουν πρωτοποριακές ιδέες στα έργα τους. Παράλληλα, η εταιρεία έχει υιοθετήσει μια κουλτούρα που βασίζεται στον σεβασμό και στην υποστήριξη όλων των εργαζομένων, ενισχύοντας έτσι την εμπιστοσύνη και εξασφαλίζοντας χαμηλότερο ποσοστό κινητικότητας προσωπικού. Με αυτές τις στρατηγικές και δεσμεύσεις, η Trasys Greece συνεχίζει να οδηγεί την καινοτομία και να παρέχει υψηλής ποιότητας λύσεις πληροφορικής στους πελάτες της.

Η κοινωνική αποστολή του NRB Group στοχεύει στην ενίσχυση των πρωτοβουλιών Πράσινης Πληροφορικής (Green IT) και στην παροχή ασφαλών IT λύσεων που σέβονται την ιδιωτικότητα των δεδομένων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές αποτελούν τον οδηγό του ομίλου. H Trasys Greece προωθεί την κοινωνική αλλαγή μέσω της εθελοντικής εργασίας σε κοινότητες, αλλά και διαδικτυακά, μέσω διοργάνωσης φιλανθρωπικών δωρεών, της δημιουργίας εταιρικών πολιτικών φιλικών προς το περιβάλλον, αλλά και μιας σειράς κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνων επενδύσεων.

O Country Manager της Trasys Greece Νικόλας Στρουμπούλης τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που γιορτάζουμε 20 χρόνια λειτουργίας την Ελλάδα, μία πορεία με γνώμονα την αριστεία και την καινοτομία, που μας επέτρεψε να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα και που αποδεικνύει ότι δεν σταματάμε ποτέ να εξελισσόμαστε. Η βαθιά κατανόηση του κλάδου, μέσω της αδιάκοπης αλληλεπίδρασης με τους πελάτες μας, αλλά και η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα που μας χαρακτηρίζει, μας επιτρέπουν να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις προκλήσεις, να αξιοποιούμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και να είμαστε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, παραμένοντας ταυτόχρονα ανταγωνιστικοί. Με οδηγό αυτές τις αρχές βαδίζουμε προς το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία για την τροχιά ανάπτυξης της εταιρείας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο μας στην Ελλάδα με την ίδια αφοσίωση».

H CEO της NRB S.A. Laurence Mathieu, δήλωσε σχετικά: «Σήμερα γιορτάζουμε τα 20 χρόνια παρουσίας της Trasys στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια των οποίων έχει επιδείξει αδιάκοπη προσήλωση στην καινοτομία και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Οι νέες συνεργασίες με εταιρείες όπως o Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος (European Environmental Agency – EEA) και η Bayer,  αλλά και η περαιτέρω επένδυση και ενδυνάμωση των σχέσεων με υφιστάμενους πελάτες που βρίσκονται μαζί μας εδώ και χρόνια, όπως ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Χημικών Προϊόντων (European Chemicals Agency – ECHA), η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (European Food Safety Authority – EFSA), καθώς και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (European Centre for Disease Prevention and Control – ECDC), μας έχουν δώσει την ώθηση που χρειάζεται για να εξασφαλίσουμε μια φιλόδοξη πορεία ανάπτυξης στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για όσα έχουμε επιτύχει. Με αυτά τα εχέγγυα, η Trasys Greece θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που προσβλέπουν στην ενίσχυση της αξίας που προσδίδει στις συνεργασίες της, και να αξιοποιεί τις προοπτικές και τις ευκαιρίες της αγοράς για ένα ακόμη πιο επιτυχημένο μέλλον στην αγορά».

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε:

Website: http://www.trasysinternational.com/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/trasysgreece/

 

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!