Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Νέα εποχή στον ψηφιακό μετασχηματισμό με τη συνεργασία Ομίλου Δ. Γιαννακόπουλου και UBITECH

Ο Όμιλος Δ. Γιαννακόπουλου, με μακροχρόνια εμπειρία και πολυεπίπεδη παρουσία στην Ελληνική και διεθνή αγορά και η UBITECH, γνωστή για την εξειδίκευσή της στην τεχνολογία και την καινοτομία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα νέο σχήμα στον χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών, με στόχο να προσφέρουν στην αγορά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Η UBI7000 Innovations ενσωματώνει τα DNA των δύο οργανισμών, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την επιστημονική αριστεία. Καινοτομία και τεχνογνωσία σε πεδία που αναπτύσσονται στους μητρικούς ομίλους της, θα αποτελέσουν θεμέλιο λίθο στην ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων.

Στόχος της, η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού, καθώς και η ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών υψηλής εξειδίκευσης και καινοτομίας, τα οποία δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες της να είναι οι πρώτοι που θα ωφεληθούν από την υιοθέτηση ώριμων ερευνητικών αποτελεσμάτων και τεχνολογιών αιχμής στον διαρκώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό ψηφιακό κόσμο.

Η ίδρυση της UBI7000 Innovations σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην ανάπτυξη του τεχνολογικού τομέα στην Ελλάδα. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ιδρυτών της, η εταιρεία φιλοδοξεί να γίνει ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της ανάπτυξης και ολοκλήρωσης πληροφοριακών συστημάτων.

Παράλληλα, δεσμεύεται να δημιουργήσει ένα δυναμικό και υποστηρικτικό περιβάλλον εργασίας, προσελκύοντας ταλαντούχους επαγγελματίες και ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και την εξέλιξή τους.

 

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!