Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Συνεργασία TicTac με Acronis για την προστασία, τη βελτιστοποίηση και την προστασία του Παναθηναϊκού

Η TicTac Data Recovery συμμετέχει στο πρόγραμμα #CyberFit προκειμένου να υποστηρίξει συμφωνίες κυβερνοασφάλειας με παγκόσμιες αθλητικές ομάδες κορυφαίου επιπέδου

Η TicTac Data Recovery, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια συμμετέχει στο πρόγραμμα #TeamUp της Acronis, μια αποκλειστική προσφορά για τους συνεργάτες που εντάσσονται στο δίκτυο της Acronis, παγκόσμιο ηγέτη στην κυβερνοασφάλεια, και δουλεύουν με ομάδες αθλητισμού κορυφαίου επιπέδου για να διατηρούν ασφαλή τα δεδομένα όλων των ενδιαφερόμενων (#CyberFit).

Αυτό το πρόγραμμα παρέχει στην TicTac Data Recovery ένα νέο επίπεδο έκθεσης και πλεονεκτήματα τόσο στους τομείς της κυβερνοασφάλειας όσο και στον αθλητισμό.

Η TicTac Data Recovery είναι ενθουσιασμένη που είναι επίσημος συνεργάτης της Acronis #TeamUp και ανυπομονεί να εισέλθει στον κόσμο του αθλητισμού και να συνεργαστεί με την Acronis για την υποστήριξη ομάδων αθλητισμού σε όλο τον κόσμο. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η TicTac Data Recovery θα παρέχει στον Παναθηναϊκό υπηρεσίες ολοκλήρωσης και υποστήριξης για τις υπηρεσίες αντιγράφου ασφαλείας, προστασίας και αποκατάστασης δεδομένων της Acronis στο cloud.

“Αυτή η συνεργασία θα φέρει σίγουρα πολλές νέες ευκαιρίες σε όλους τους επλεκόμενους. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που συμμετέχουμε. Δεν δεχόμαστε τίποτα λιγότερο από το καλύτερο στην TicTac Cyber Security, γιατί γνωρίζουμε ότι η Acronis προσφέρει υπηρεσίες που κανένας άλλος πάροχος λύσεων δεν μπορεί να πλησιάσει,” δήλωσε ο Παναγιώτης Πιέρρος, Διευθύνων Σύμβουλος της TicTac Cyber Security“Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία θα διευρύνει την προβολή μας, ενώ παράλληλα θα εξασφαλίζει στον κόσμο λίγο μεγαλύτερη ασφάλεια.”

“Ο Παναθηναϊκός F.C. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την TicTac Data Recovery, μέσω του προγράμματος #TeamUp της Acronis, μιας παγκόσμιας ηγέτιδας στην κυβερνοασφάλεια. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η TicTac Data Recovery θα παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη για τις υπηρεσίες αντιγράφων ασφαλείας, προστασίας και αποκατάστασης δεδομένων της Acronis στο cloud στον Παναθηναϊκό. Οι μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου επιλέγουν το Acronis Cyber Protect, μια καινοτόμο ενισχυμένη λύση Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ), που συνδυάζει την προστασία των δεδομένων με την κυβερνοασφάλεια, προλαμβάνει τις κυβερνοεπιθέσεις και βοηθά τις ομάδες να αποφεύγουν την αναστολή των δραστηριοτήτων τους,” δήλωσε ο Μίλτος Λυκιαρδόπουλος, CTO του Παναθηναϊκού F.C.

Οι αθλητικές ομάδες σε όλο τον κόσμο επιλέγουν το Acronis Cyber Protect, μια καινοτόμο ενισχυμένη λύση Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ) που ενσωματώνει την προστασία των δεδομένων με την κυβερνοασφάλεια, προλαμβάνει τις κυβερνοεπιθέσεις και βοηθά τις ομάδες να αποφεύγουν την αναστολή των δραστηριοτήτων τους. Το Acronis συνδυάζει την αυτοματοποίηση και την ενοποίηση, διασφαλίζοντας την πρόληψη, ανίχνευση, ανταπόκριση, ανάκαμψη και ανάλυση που χρειάζονται για να προστατευτούν αυξημένες απαιτήσεις εργασίας, ενώ απλοποιεί τις προσπάθειες προστασίας. Η κυβερνοπροστασία του Acronis παρέχει τις υπηρεσίες ασφαλείας, προσβασιμότητας, ιδιωτικότητας, αυθεντικότητας και ασφάλειας (SAPAS) που απαιτούνται για να προστατευτεί ο σύγχρονος αθλητισμός.

“Το πρόγραμμα #TeamUp έχει αποδειχθεί διαχρονικά ότι είναι μεγάλη επιτυχία για όλους όσους συμμετέχουν. Αυτή η συνεργασία με την TicTac δεν θα βοηθήσει μόνο να αναπτύξουμε το τοπίο της κυβερνοασφάλειας μας και των εταίρων μας, αλλά θα βοηθήσει να διατηρηθεί ο αγαπημένος μας Παναθηναϊκός ασφαλής σε κάθε περίπτωση,” δήλωσε ο Ivan Doudin, Γενικός Διευθυντής των Βαλκανίων, ΜΕΔ, Τουρκίας, ΚΓΠ, Acronis“Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Acronis που παρέχει τις υπηρεσίες της σε μια ομάδα με τέτοιο κύρος και βοηθά την TicTac να προωθήσει τις λύσεις της σε ένα ευρύτερο κοινό, το οποίο της αξίζει.”

Το πρωτοβουλία #TeamUp της Acronis είναι ανοιχτή σε όλους τους εταίρους που αναζητούν καινοτόμους τρόπους για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους με την Acronis και να εισέλθουν στον συναρπαστικό κόσμο του μάρκετινγκ αθλητισμού.

Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα #TeamUp της Acronis, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.acronis.com/en-us/lp/msp-sports/.

Σχετικά με την Tic Tac
Η TicTac ιδρύθηκε το 1999 και ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που εξειδικεύτηκε στην παροχή υπηρεσιών ανάκτησης δεδομένων, υπολογιστικής επιστήμης και καταστροφής δεδομένων. Το 2015 η εταιρεία ιδρύει το τμήμα Cyber Security τους, το οποίο εξειδικεύεται σε υπηρεσίες ανάκτησης Ransomware και ανταπόκρισης σε περιστατικά Cyber Security. Σήμερα, η TicTac Cyber Security προσφέρει μια ευρεία γκάμα από υπηρεσίες διαχείρισης Cyber Security μαζί με λύσεις ανάκτησης καταστροφής και διαχειρισμένων αντιγράφων ασφαλείας, ανυπόστατες σε επιθέσεις Ransomware.

Σχετικά με την Acronis
Η Acronis ενοποιεί το data protection και τo cyber security για να παράσχει ενσωματωμένη, αυτοματοποιημένη cyber protection που λύνει τις προκλήσεις ασφαλείας, προσβασιμότητας, απορρήτου, αυθεντικότητας και ασφάλειας (SAPAS) του σύγχρονου ψηφιακού κόσμου. Με ευέλικτα μοντέλα ανάπτυξης που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των παρόχων υπηρεσιών και των επαγγελματιών IT, η Acronis παρέχει υψηλής ποιότητας cyber protection για δεδομένα, εφαρμογές και συστήματα με καινοτόμες λύσεις διαχείρισης νέας γενιάς για antivirus, αντίγραφα ασφαλείας, ανάκτηση καταστροφής και προστασία των τερματικών σημείων, που λειτουργούν με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Με προηγμένο anti-malware λογισμικό, που λειτουργεί με την υποστήριξη της επικαιροποιημένης νοημοσύνης των μηχανημάτων και τεχνολογίες αυθεντικοποίησης δεδομένων βασισμένες στο blockchain, η Acronis προστατεύει οποιοδήποτε περιβάλλον – από το cloud έως το υβριδικό έως το on premises – με χαμηλό και προβλέψιμο κόστος.

Η Acronis είναι μια εταιρεία με έδρα την Ελβετία, ιδρύθηκε στη Σιγκαπούρη και εορτάζει δύο δεκαετίες καινοτομίας. Διαθέτει πάνω από 2.000 υπαλλήλους σε 45 τοποθεσίες. Η λύση Acronis Cyber Protect είναι διαθέσιμη σε 26 γλώσσες σε περισσότερες από 150 χώρες και χρησιμοποιείται από 18.000 παρόχους υπηρεσιών για την προστασία πάνω από 750.000 επιχειρήσεων.

 

Πηγή: https://www.ictplus.gr/

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!