Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Συνεργασία της Fortinet με το ξενοδοχείο Stanley

Fortinet, παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο του Cybersecurity και Networking, έχοντας την δυνατότητα να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και ολιστική προσέγγιση στον χώρο του Hospitality, προχώρησε σε συνεργασία με το ιστορικό ξενοδοχείο Stanley, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του για ασφαλές και γρήγορο Wifi και δίκτυο.

Το Stanley, ένα 4 αστέρων κατάλυμα που βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην Αθήνα, διαθέτει συνολικά 374 δωμάτια και σουίτες. Το κορυφαίο του χαρακτηριστικό είναι το Cloud 9, το μεγαλύτερο rooftop στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη και την υπόλοιπη Αθήνα. Η Fortinet εξασφάλισε για το ξενοδοχείο γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω νέων ασύρματων και ενσύρματων δικτύων, συμπεριλαμβανομένων VM Firewall, Switches & Access Points, κερδίζοντας θετικές αξιολογήσεις από απαιτητικούς επισκέπτες.

Η υλοποίηση αυτής της συνεργασίας ανέλαβε η MSS Electronics, συνεργάτης της Fortinet, σε συνεργασία με τον CTO του ομίλου, Θεόδωρο Μιχαηλίδη. Η MSS Electronics προσαρμόζει συνεχώς τις λύσεις της στις τάσεις της τεχνολογίας στον ξενοδοχειακό κλάδο, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση και ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών. Επιλέγοντας τις λύσεις της Fortinet, το Stanley επέτυχε ασφάλεια, εύκολη διαχείριση, εξοικονόμηση κόστους και πλήρη ορατότητα στο ξενοδοχείο.

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!