Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Η Ομάδα της ESET Hellas εργάστηκε εθελοντικά στο Πασχαλινό Παζάρι του “Χαμόγελου του Παιδιού”

Η ESET Hellas εργάστηκε εθελοντικά στο Smile Bazaar, το πασχαλινό παζάρι που διοργανώνει “Το Χαμόγελο του Παιδιού” ενόψει των ημερών της Ανάστασης. Η ενεργός συμμετοχή της εταιρείας αναδεικνύει την αφοσίωσή της στην κοινωνική ευθύνη και στήριξη των παιδιών και της κοινωνίας.

“Η ESET Hellas πιστεύει στη δύναμη του εθελοντισμού και τη σημασία της προσφοράς στην κοινωνία. Με τα μέλη της ομάδας μας να αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο ως εθελοντές, εκφράζουμε τη δέσμευσή μας για την προώθηση του κοινωνικού και ανθρωπιστικού μας έργου”, λέει ο Δημήτρης Καραπάνος, Branch Manager της ESET στην Ελλάδα. “Ήμασταν εκεί, δίνοντας το χρόνο και την ενέργειά μας για να στηρίξουμε τις προσπάθειες του οργανισμού και να χαρίσουμε ένα ακόμη χαμόγελο στα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη”.

Η ESET Hellas, με διαρκή δέσμευση στην ψηφιακή ασφάλεια, στηρίζει εδώ και χρόνια το έργο του “Χαμόγελου του Παιδιού”. Μέσω δωρεών προϊόντων ψηφιακής ασφάλειας, η ESET συμβάλλει στη διασφάλιση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τα παιδιά που επωφελούνται από τις υπηρεσίες του οργανισμού.

Το Smile Bazaar ξεκίνησε την Παρασκευή 19 Απριλίου και θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 30 Απριλίου, από τις 11:00 έως τις 19:00 στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής & Ιατρικής Επέμβασης «ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ», Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή, πλησίον μετρό Αγ. Παρασκευής.  Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν προς πώληση προϊόντα, χειροποίητες δημιουργίες των εθελοντών και πασχαλινά είδη, με όλα τα έσοδα να προορίζονται για την ενίσχυση του σημαντικού έργου του οργανισμού.

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!