Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

TP Configuration: Η Νέα AI πλατφόρμα της Teleperformance που στοχεύει στη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών

Η Teleperformance, παγκόσμιος ηγέτης ψηφιακών υπηρεσιών, ανακοινώνει το λανσάρισμα μιας νέας πλατφόρμας για την παροχή ΑΙ λύσεων, που επιτρέπει ταχύτερες, πιο αποτελεσματικές και βελτιωμένες επιχειρηματικές διαδικασίες, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η TP Configuration είναι μια πλήρης, ενοποιημένη και προσαρμόσιμη πλατφόρμα για τη διαχείριση ολόκληρου του κύκλου εργασιών και τη βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης. Παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα εφαρμογών, το TP Configuration υποστηρίζει αποδοτικότερες λειτουργίες back-office για βελτιωμένη εξυπηρέτηση πελατών. Ταυτόχρονα, συγκεντρώνει διάσπαρτες διαδικασίες σε μια ενιαία πλατφόρμα, παρέχοντας μία πληρέστερη εικόνα σχετικά με την απόδοση των εργαζομένων, των λειτουργιών και των αιτημάτων των πελατών.

Οι πελάτες της Teleperformance που χρησιμοποιούν το TΡ Configuration στα προγράμματά τους έχουν διαπιστώσει σημαντικά οφέλη όσον αφορά την αποτελεσματικότητα, την ακρίβεια και την παροχή εξυπηρέτησης, σε διάφορους κλάδους. Τα προγράμματα έχουν παρουσιάσει έως και 35% μείωση του χρόνου διεκπεραίωσης, έως και 40% μείωση στις κλιμακώσεις (escalations), ενώ πληροφορίες από τις αλληλεπιδράσεις εργαζομένων και πελατών αξιοποιήθηκαν σε πραγματικό χρόνο.

Η πλατφόρμα TP Configuration περιλαμβάνει παρακολούθηση δεδομένων σχεδόν σε πραγματικό χρόνο και πίνακες ελέγχου για την αξιολόγηση του επιπέδου εξυπηρέτησης, οι οποίοι παρέχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις λειτουργίες του προγράμματος. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται η επισκόπηση και ο έλεγχος της διαχείρισης ποιότητας, μια έξυπνη διαδικασία που καταγράφει την εξ’ ολοκλήρου παρακολούθηση και παρέχει αυτοματοποιημένη ροή ελέγχου. Έχει διαμορφωθεί, έτσι, ένα σύστημα που βοηθά στην πρόβλεψη των αναγκών του εργατικού δυναμικού, στον εντοπισμό του κινδύνου φθοράς και σε πολλά άλλα.

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!