Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

TicTac Laboratories: Ενημερωθείτε για τα οφέλη της ψηφιακής αναβάθμισης στο περιβάλλον των ΜμΕ

Η εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας έχει πλέον ενταχθεί για τα καλά στο ελληνικό επιχειρείν προσφέροντας νέα οφέλη και ευκαιρίες ανάπτυξης στην δραστηριότητα των επιχειρήσεων. Η νέα τεχνολογική εποχή, έτσι πως έχει διαμορφώσει το ελληνικό επιχειρείν, έχει σαν άμεση απαίτηση τον ψηφιακό μετασχηματισμό κάθε είδους επιχείρησης.

Αντιλαμβανόμενοι τις νέες απαιτήσεις αλλά και ευκαιρίες που θέτει η νέα ψηφιακή εποχή, η TicTac Laboratories διοργανώνει εκδήλωση για τα μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) με στόχο την ενημέρωση κυρίως των επιχειρηματιών μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τα οφέλη, τις ευκαιρίες ανάπτυξης και τις προοπτικές των επιχειρήσεων μέσω της ψηφιακής αναβάθμισης, τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και την ασφάλεια πληροφοριών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα σχετικά επιδοτούμενα προγράμματα καθώς και τους τρόπους και μεθόδους με τους οποίους μπορούν να επωφεληθούν από αυτά.

Ακόμα, με την συμμετοχή τους θα είναι σε θέση να αποκτήσουν μεγαλύτερη άνεση με την χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, έχοντας τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να εξελίξουν και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους ένα βήμα παραπέρα.

Η εκδήλωση τίθεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥΣΕΠ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ τη συμμετοχή σας και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, από εδώ: tickettailor.com

TicTac, εκδήλωση, ψηφιακή τεχνολογία

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!