Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

2nd Cyber Security Conference: Για 2η χρονιά στη Θεσσαλονίκη το CSC στοχεύει στην ενημέρωση επαγγελματιών και ιδιωτών για τις τρέχοντες εξελίξεις στον τομέα

Ανταποκρινόμενοι στις εξελίξεις της εποχής γύρω από τον τομέα της κυβερνοασφάλειας και των νέων τεχνολογιών, η Innovation Media και το Cybernews.gr ανακοινώνουν την διοργάνωση του 2nd Cyber Security Conference, την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, στο Grand Hotel Palace Thessaloniki!

Το Cyber Security  Conference για δεύτερη συνεχή χρονιά δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο networking και τις επαφές μεταξύ των συνέδρων καθώς και μεταξύ των χορηγών του συνεδρίου!

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 2023 η οποία συγκέντρωσε πλήθος ενδιαφερόμενων τόσο από την σφαίρα των επιχειρήσεων όσο και των ιδιωτών, το Cyber Security Conference επιστρέφει δυναμικά με σκοπό να δώσει λύσεις…e-ασφαλείας!

Με πλούσια θεματολογία και ομιλητές απ’ όλη την σφαίρα του cyber security, το 2nd Cyber Security Conference στοχεύει στη ενημέρωση επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών για τους κινδύνους που αναδύονται στη νέα ψηφιακή εποχή, αναδεικνύοντας μέσα και καλές πρακτικές για την προστασία τους έναντι των διαδικτυακών απειλών.

Παράλληλα, έρχεται για να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα γύρω από την προστασία της ψηφιακής μας παρουσίας, με πλούσια ατζέντα, η οποία θα δομηθεί βάσει των παρακάτω θεματικών ενοτήτων:

  1. Η εξέλιξη των διαδικτυακών επιθέσεων την τελευταία 3ετία
  2. Πώς το cyber security προστατεύει την κερδοφορία των επιχειρήσεων
  3. Cloud εφαρμογές – τι αλλάζει στην ασφάλεια των δεδομένων
  4. Πώς μπορεί μία επιχείρηση να ασφαλίσει τα δεδομένα της με ένα cyber insurance ασφαλιστήριο.
  5. Σχεδιάζοντας το πλάνο αντιμετώπισης μίας διαδικτυακής απειλής
  6. Οι εξελίξεις στο ρυθμιστικό πλαίσιο κυβερνοασφάλειας
  7. Υπηρεσίες cyber security – Παρουσιάσεις συγκεκριμένων εφαρμογών και υπηρεσιών

 

Το Cyber Security Conference Thessaloniki απευθύνεται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και σε φοιτητές/σπουδαστές που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για ένα νέο επαγγελματικό κλάδο με τεράστιες προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, όπως αυτός της κυβερνοασφάλειας.

Τρείς καινοτομίες στο φετινό Conference!

  • NFC Sponsors Spots: Όλοι οι σύνεδροι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν λήψη του ενημερωτικού υλικού του συνεδρίου στο κινητό τους ανέπαφα και γρήγορα μέσω της τεχνολογίας NFC!
  • Security App: Μέσω της εφαρμογής που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για το συνέδριο μας θα μπορεί ο κάθε χρήστης να βρει χρήσιμες πληροφορίες για το συνέδριο, για τους χορηγούς αλλα και αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας μαζί τους.
  • Cyber Networking Dinner: Για δεύτερη συνεχή χρονιά μετά το πέρας του συνεδρίου θα παρατεθεί γεύμα γνωριμίας μεταξύ των χορηγών της εκδήλωσης αλλα και συνέδρων οι οποίοι θα επιλέξουν να δειπνήσουν μαζί μας. Το γεύμα θα παρατεθεί στο χώρο του καταξιωμένου Serow Restaurant (εντός του ξενοδοχείου) και αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για πιο άνετες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.cybersecurityconference.gr

Λίγα λόγια για τα συνέδρια της Innovation Media

Τα συνέδρια της Innovation Media αποτελούν ένα σημείο αναφοράς για την Β. Ελλάδα, με διαρκή παρουσία στο χώρο από το 2012 και με τη συνεργασία σημαντικών θεσμικών, κλαδικών φορέων. Τα συνέδριά μας ανασχεδιάζονται διαρκώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και ενδιαφέροντα.

Δίνοντας έμφαση στις προκλήσεις της νέας εποχής, το 2nd Cyber Security Conference  φιλοδοξεί για ακόμη μία χρονιά να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την επιχειρηματική κοινότητα  της Β. Ελλάδος.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υβριδικά με φυσική παρουσία και ελεύθερη είσοδο, ενώ προσφέρεται  η δυνατότητα διαδικτυακής live παρακολούθησης μέσω του cybernews.gr

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305) στη Θεσσαλονίκη!

Για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη (6941665405, aris@innovationmedia.gr) και στην κα. Ειρήνη Μπάρδη, (2315 311282,  info@innovationmedia.gr).

 

 

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!