Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Στις 22 Νοεμβρίου το 2o Acronis Day 2023 – Cyber Security in a box

H Acronis σε συνεργασία με την TicTac Cyber Security (Acronis Platinum Partner) διοργανώνει και σας προσκαλεί στο δεύτερο φυσικό συνέδριο Acronis Day 2023, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στο Gazarte Athens Cultural Club.

Το Acronis Day 2023, αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός στον χώρο της κυβερνοασφάλειας. Στις 22 Νοεμβρίου, στο Gazarte Athens Cultural Club, θα συγκεντρωθούν ειδικοί και επαγγελματίες για να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της κυβερνοασφάλειας.

Για τη συμμετοχή σας στο συνέδριο είναι απαραίτητη η εγγραφή σας. Εξασφαλίστε τη θέση σας, πατώντας εδώ.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, από τις 16:00 έως τις 19:00 (Εγγραφές 15:30 – 16:00), στο Gazarte Athens Cultural Club στη συνεδριακή αίθουσα Loft Stage.

Γιατί να πάτε;

  1. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί μια Unlimited δοκιμαστική άδεια Acronis 30 ημερών που θα περιλαμβάνει όλα τα γνωστά Business προιόντα της Acronis καθώς και 30 λεπτά συμβουλευτικής με έναν μηχανικό της Tictac για την χρήση του προιόντος.
  2. Επίτιμος καλεσμένος και ομιλητής ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Βασίλης Παπακώστας για να μιλήσει για τα trends του ηλεκτρονικού εγκλήματος.
  3. Ειδικοί σε θέματα ασφάλειας της TicTac Cyber Security και την Acronis θα παρουσιάσουν τις λύσεις της Acronis για την προστασία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων από Κυβερνοαπειλές και φυσικές καταστροφές.
  4. Θα πραγματοποιηθούν Live Workshops με τις λύσεις της Acronis για Disaster Recovery και θα απαντηθούν οι ερωτήσεις από ειδικούς στα θέματα κυβερνοασφάλειας της TicTac Cyber Security και της Acronis.
  5. Εάν είστε εταιρία πληροφορικής, υπεύθυνοι μηχανογράφησης, IT Administrator η CISO ενός οργανισμού και θέλετε να είστε βέβαιοι ότι δεν εκθέτετε την εταιρεία σε παραβιάσεις ασφάλειας και, κατά συνέπεια, σε σημαντικές οικονομικές απώλειες και απώλειες αξιοπιστίας, τότε αυτό είναι ένα event που θα πρέπει να παρακολουθήσετε!
  6. Θα κληρωθούν δώρα της Acronis και του Παναθηναϊκου στους συμμετέχοντες που θα παραμείνουν έως το τέλος της εκδήλωσης.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του Συνεδρίου

16:00 TicTac Cyber Security Introduction – Panagiotis Pierros (Managing Director Tictac) / Mike Mingos (IT Director Tictac)

16:20 Cyber Crime trends in 2023 – Vasileios Papakostas – Head of Police Cyber Crime Division

16:35 Acronis Introduction – Ronan Mc Curtin – Acronis VP of Sales Europe

16:50 Pharos Pharmaceuticals Case Study – Michalis Pikros (Group CIO of Pharos Pharmaceuticals)

17:00 Onboarding Experience with Acronis and Tictac – Stavros Oikonomou (Sales Director Tictac)

17:10 Acronis & Tictac #TeamUp with Panathinaikos – Official Announcement for Tictac / Acronis and Panathinaikos Sponsorship

17:15 COFFEE BREAK – 15′

17:30 How Tictac Cyber Security is protecting – Miltos Lykiardopoulos (IT Director of Panathinaikos) / Panagiotis Pierros (Managing Director Tictac)

17:40 How TicTac handles a Ransomware Incident Response using Acronis Solutions – Panagiotis Pierros (Managing Director Tictac) / Mike Mingos (IT Director Tictac)

18:00 Live Disaster Recovery Workshop Acronis Backup, Restore & Backup Testing Cloud/Local – Giannis Katsibris – Tictac Head of Cyber Security Department

18:20 Is it true that Microsoft 365 cannot be Hacked? – Giannis Tzimos (Head of Cyber Security Tictac)

18:30 Cross-NIST Cyber Protection with Acronis – Giannis Tzimos (Head of Cyber Security Tictac)

18:40 Acronis: We simplify the complex – Slav Umlenov / Senior Distribution Success Manager – Balkans & Mediterranean

18:50 Κλήρωση Δώρων απο Acronis & Παναθηναϊκό / Q&A Session

19:00 FOOD & DRINKS / NETWORKING

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!