Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

CrowdStrike: Αναθεωρεί τις προβλέψεις της για το ετήσιο revenue καθώς η ζήτηση κυβερνοασφάλειας βρίσκεται σε άνοδο

Η CrowdStrike Holdings ανακοίνωσε ότι αναθεωρεί τις προβλέψεις της για το ετήσιο οικονομικό έτος και προβλέπει έσοδα και κέρδη για το τρίτο τρίμηνο του 2023 αρκετά υψηλότερα από τις εκτιμήσεις της αγοράς.

Περισσότεροι άνθρωποι γίνονται πελάτες, οι οποίοι στρέφονται στις πιο ολοκληρωμένες λύσεις κυβερνοασφάλειας που προσφέρει η επιχείρηση για την καταπολέμηση και την πρόληψη των αυξανόμενων απειλών.

Τα συμβάντα κυβερνοεπιθέσεων στη σύγχρονη ψηφιακή κοινωνία ολοένα και αυξάνονται. Ταυτόχρονα δημιουργούνται θέματα και ζητήματα απορρήτου όπως επίσης και επιθέσεις “υψηλού προφίλ”. Όλα αυτά τα ζητήματα έχουν εκτοξεύσει τη ζήτηση για προϊόντα κυβερνοασφάλειας από ιδιώτες αλλά πολύ περισσότερο από επιχειρήσεις. Στη σήμερον ημέρα δεν νοείται επιχείρηση που να μην έχει ψηφιακή παρουσία. Παρόμοια βήματα ακολουθούν και οι κυβερνήσεις και οι αρχές τις κάθε χώρας.

Καθώς λοιπόν η πληροφορία ψηφιοποιείται, οι μεγαλύτεροι νικητές στον χώρο της παροχής λύσεων κυβερνoασφάλειας είναι οι εταιρείες που λειτουργούν ως ένα ενιαίο σημείο αναφοράς για προϊόντα κυβερνoασφάλειας, βοηθώντας τους πελάτες τους να είναι πιο αποτελεσματικοί και ανθεκτικοί.

Σε αυτό το κλίμα, η CrowdStrike αναθεώρησε τις ετήσιες προβλέψεις της για τα έσοδα σε ένα εύρος από 3,03 δισεκατομμύρια έως 3,04 δισεκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση από την προηγούμενη πρόβλεψη που κυμαινόταν μεταξύ 3 δισεκατομμυρίων και 3,04 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η εταιρεία κυβερνoασφάλειας ανέβασε επίσης τις πρoβλέψεις για τα ετήσια προσαρμοσμένα κέρδη σε $2,80 έως $2,84 ανά μετοχή, από την προηγούμενη προβλεπόμενη προοπτική της που ήταν από $2,32 έως $2,43 ανά μετοχή. Η εταιρεία με έδρα το Όστιν του Τέξας προέβλεψε έσοδα για το τρέχον τρίμηνο μεταξύ $775,4 εκατομμυρίων και $778,0 εκατομμυρίων, σε σύγκριση με τη μέση εκτίμηση των αναλυτών που ήταν στα $774 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα δεδομένα της Refinitiv.

Αναμένεται ότι το προσαρμοσμένο κέρδος ανά μετοχή για το διάστημα Αυγούστου-Οκτωβρίου θα ανέλθει σε 74 λεπτά, πάνω από τις εκτιμήσεις των 61 λεπτών ανά μετοχή.

Ο ανταγωνιστής της, Palo Alto Networks, πρόβλεψε ετήσιες χρεώσεις που υπερβαίνουν τις εκτιμήσεις της αγοράς νωρίτερα τον Αύγουστο, καθώς η ζήτηση για ολοκληρωμένες προσφορές κυβερνoασφάλειας της αυξήθηκε.

Ο παγκόσμιος μέσος εβδομαδιαίος αριθμός κυβερνοεπιθέσεων αυξήθηκε κατά 8% το δεύτερο τρίμηνο του 2023, σύμφωνα με την έρευνα της Check Point, με τον μέσο αριθμό επιθέσεων ανά επιχείρηση σε μία εβδομάδα να φθάνει στο υψηλότερο επίπεδο που έχει παρατηρηθεί εδώ και δύο χρόνια.

Τέλος, η CrowdStrike ανακοίνωσε έσοδα ύψους $731,6 εκατομμυρίων για το δεύτερο τρίμηνο που έληξε στις 31 Ιουλίου, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των $724,1 εκατομμυρίων. Το προσαρμοσμένο κέρδος ανά μετοχή ανήλθε σε 74 λεπτά, επίσης υπερβαίνοντας τις εκτιμήσεις των 56 λεπτών ανά μετοχή.

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!