Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

ESET: βραβείο SC Awards για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση Πελατών

Η ESET, ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, ανακοίνωσε με περηφάνια ότι κέρδισε το βραβείο για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση Πελατών στην κατηγορία Excellence Awards των 2023 SC Awards. Τα βραβεία SC Awards αποτελούν το πιο δημοφιλές και ανταγωνιστικό πρόγραμμα αναγνώρισης επιτεύγματών στον κόσμο της κυβερνοασφάλειας.

Κατά τη διάρκεια του 26ο έτους της εκδήλωσής τους, τα βραβεία SC Awards συνεχίζουν να σπάνε τα ρεκόρ συμμετοχής κάθε χρόνο, αναδεικνύοντας επιτυχημένες λύσεις, οργανισμούς και ανθρώπους που ηγούνται στον τομέα της κυβερνοασφάλειας και της καινοτομίας. Τα Βραβεία Αριστείας (Excellence Awards) περιλαμβάνουν 15 διαφορετικές κατηγορίες, με τη συμμετοχή να διαδίδεται σε νεοσύστατες εταιρείες κυβερνοασφάλειας, επενδυτές και οικονομικούς εταίρους. Εκατοντάδες συμμετοχές αξιολογήθηκαν από ανεξάρτητη επιτροπή εμπειρογνωμόνων από διάφορους τομείς, όπως η υγειονομική περίθαλψη, οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, η μεταποίηση, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες και η εκπαίδευση.

Η ESET βραβεύτηκε λόγω της εξαιρετικής της επίδοσης στην παροχή υποστήριξης πελατών και υπηρεσιών στην κατηγορία, εξασφαλίζοντας ότι οι οργανισμοί προστατεύονται από τις απειλές των κυβερνοεγκληματιών. Στις υπηρεσίες που αναγνωρίστηκαν περιλαμβάνονται:

  1. Η αφοσίωσή της στην τοπική και εύκολα προσβάσιμη υποστήριξη πελατών, διαθέτοντας 162 συνεργάτες παγκοσμίως, οι οποίοι παρέχουν υποστήριξη στις ζώνες ώρας και γλώσσες που απαιτούνται.
  2. Η πολυκαναλική υποστήριξη που ευθυγραμμίζεται με τις προτιμήσεις των πελατών, παρέχοντας δωρεάν υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ζωντανής συνομιλίας, καθώς και διατηρώντας ένα διαδικτυακό φόρουμ υποστήριξης.
  3. Η πλήρης τεκμηρίωση, συμπεριλαμβανομένων άρθρων στη Γνωσιακή Βάση, εγγράφων Συχνών Ερωτήσεων στο ESET Security Forum, καθώς και εκπαιδευτικών βίντεο που καλύπτουν εγκατάσταση, σενάρια χρηστών και αντιμετώπιση προβλημάτων. Υπάρχουν επίσης ηλεκτρονικοί οδηγοί χρήσης για κάθε προϊόν της ESET και τοπικοί γλωσσικοί πόροι για διεθνείς αγορές.
  4. Η ευαισθητοποίηση και οι εκπαιδευτικοί πόροι, συμπεριλαμβανομένου ενός αξιόπιστου Εκπαιδευτικού Προγράμματος Ευαισθητοποίησης Κυβερνοασφάλειας για εργαζόμενους, καθώς και το WeLiveSecurity, ένα από τα κορυφαία εταιρικά ιστολόγια κυβερνοασφάλειας στον κόσμο, διαθέσιμο σε πέντε γλώσσες με κείμενα και βίντεο.

Όπως δήλωσε ο Brent McCarty, Πρόεδρος της ESET στη Βόρεια Αμερική, “Η αγορά της κυβερνοασφάλειας συνεχίζει να ωριμάζει, με τις εταιρείες να αναζητούν επιχειρηματικές λύσεις υψηλού επιπέδου που υποστηρίζονται από υπηρεσίες διαχείρισης υψηλής ποιότητας. Η δέσμευσή μας για την καλύτερη δυνατή υποστήριξη κάνει την ESET να ξεχωρίζει σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον.”

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση της ESET και τον πλήρη κατάλογο των νικητών εδώ.

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!