Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Η Insurance Innovation γίνεται Innovation Media!

Έπειτα από 12 χρόνια επιτυχούς ανοδικής πορείας η Insurance Innovation, διαχειρίστρια εταιρεία των insuranceforum.gr, περιοδικό The Insurer, cybernews.gr και του Thessaloniki Insurance Conference, αποκτά νέα επωνυμία καθώς και διακριτικό τίτλο.

Συγκεκριμένα, η επωνυμία της εταιρείας πλέον αλλάζει σε «Innovation Media L.P» και ο διακριτικός τίτλος σε «Innovation Media».

Κρατάμε την καινοτομία (innovation) και προσφέρουμε ακόμη πιο ουσιαστικές υπηρεσίες με πολλαπλάσια αξία για τους πελάτες μας!

Η φιλοσοφία της Innovation Media παραμένει ίδια αλλά ταυτόχρονα γίνεται ακόμη πιο πελατοκεντρική. Με γνώμονα τις ανάγκες προβολής και δικτύωσης των πελατών της δημιουργεί ακόμη πιο ισχυρά media channels προσθέτοντας στο portfolio της και νέα, σε νέες ανερχόμενες αγορές.

Η νέα επωνυμία της εταιρείας αντικατοπτρίζει το όραμά της για την επόμενη δεκαετία, οπού μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την είσοδό σε νέους κλάδους της οικονομίας και την παροχή αντίστοιχων υπηρεσιών προβολής και επαγγελματικής δικτύωσης.

Παράλληλα, εγκαινιάζεται και η νέα εταιρική ιστοσελίδα innovation-media.gr, μέσα από την οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν όλες τις πληροφορίες για τις δραστηριότητές της εταιρείας αλλά και τα project που έχουν υλοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.

Λίγα λόγια για την Innovation Media L.P

Η εταιρεία με πρώτη εμπορική ονομασία «Insurance Innovation» ιδρύθηκε το 2010 ως μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής υπηρεσιών προβολής, ενημέρωσης και διοργάνωσης συνεδρίων και ξεκίνησε την δραστηριότητά της στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Πρώτο της project αποτέλεσε η δημιουργία του πρώτου forum συζητήσεων για επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου, το insuranceforum.gr, το οποίο μετέπειτα μετατράπηκε σε ενημερωτικό portal.

Τον Μάρτιο του 2012 διοργάνωσε το πρώτο ασφαλιστικό συνέδριο στη Β. Ελλάδα, συνέδριο το οποίο διοργανώνεται για 12 συναπτά έτη, μέχρι και σήμερα, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες επαγγελματίες και στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς της Β. Ελλάδος και όχι μόνο.

Το 2015, η εταιρεία εισήλθε στον εκδοτικό τομέα αρχικώς εκδίδοντας εξειδικευμένα ασφαλιστικά βιβλία και μετέπειτα το έντυπο περιοδικό Τhe Insurer.

Το 2022 εισέρχεται για πρώτη φορά στον κλάδο της τεχνολογίας και διοργανώνει το πρώτο συνέδριο για τις τεχνολογίες Blockchain & Crypto στη χώρα. Το συνέδριο διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη με παγκοσμίου φήμης ομιλητές να λαμβάνουν μέρος σε αυτό.

Το 2023 διοργανώνει το 1st Cyber Security Conference στη Θεσσαλονίκη και με αυτό τον τρόπο εισέρχεται και στον τομέα του cyber security.

Η Innovation Media σήμερα

Σήμερα, η Innovation Media (innovation-media.gr) δραστηριοποιείται στους κλάδους της ενημέρωσης και της διαχείρισης ενημερωτικών portals καθώς και στη διοργάνωση και διεξαγωγή συνεδρίων και εκθέσεων.

Η εταιρεία προτείνει στους πελάτης της τις υπηρεσίες προβολής που πραγματικά έχουν ανάγκη και δημιουργεί άμεσους διαύλους επικοινωνίας με υποψήφιους συνεργάτες και πελάτες.

Παράλληλα, η διαχείριση πολλαπλών media channels επιτρέπει την σύνθεση εξατομικευμένων πακέτων προβολής για τους πελάτες της εταιρείας προσφέροντας ένα πλέγμα υπηρεσιών με μέγιστα οφέλη.

Τον Σεπτέμβριο του 2023 ξεκίνησε και επισήμως το πρώτο portal ενημέρωσης αποκλειστικά για το cyber security, το AI και τις νέες τεχνολογίες, το cybernews.gr.

Αρχές του επόμενου μήνα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα συνεδρίων για το 2024 το οποίο θα περιλαμβάνει πέραν των υφιστάμενων ετήσιων συνεδρίων και την διοργάνωση ακόμη δύο νέων conferences & expo.

Περισσότερες πληροφορίες: www.innovation-media.gr

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!