Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Η interworks.cloud ανακοινώνει το επερχόμενο Roadshow στη Μάλτα στις 26 Σεπτεμβρίου

H interworks.cloud, η πρωτοπόρος δύναμη στον κόσμο της τεχνολογίας του cloud, ανακοινώνει με υπερηφάνεια το επερχόμενο Roadshow της στη Μάλτα. Αυτό το συναρπαστικό γεγονός έχει προγραμματιστεί για τις 26 Σεπτεμβρίου στο InterContinental Hotel, ξεκινώντας στις 16:00 (τοπική ώρα). Ετοιμαστείτε για μια εμπειρία όπου θα εξερευνήσετε τις ατελείωτες δυνατότητες του cloud.

Με την υποστήριξη των γιγάντων της βιομηχανίας, Acronis και Microsoft, η interworks.cloud ετοιμάζεται να αποκαλύψει πρωτοποριακές ευκαιρίες τεχνολογίας, σχεδιασμένες ειδικά για τη Μαλτέζικη τεχνολογική αγορά, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις εταιρείες που ασχολούνται με το cloud services resale. “Αυτές οι εξαιρετικά εκλεκτικές δυνατότητες, σχεδιάστηκαν με μεγάλη προσοχή για να ενδυναμώσουν τους συνεργάτες μας στη Μάλτα και, φυσικά, τους εκλεκτούς τους πελάτες”, αναφέρει η interworks.cloud.

Ο κ. Σταμάτης Μπαρμπουνάκης, Chief Commercial Officer της interworks.cloud, θα είναι ένας από τους κύριους ομιλητές, ρίχνοντας φως στο μέλλον της μεταπώλησης υποδομών cloud στο δίκτυο της interworks.cloud. Επιπλέον, ο κ. Slav Umlenov, Ανώτερος Διευθυντής Επιτυχίας στη Διανομή για τα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο, θα παράσχει ανεκτίμητες αναλύσεις για τις πλήρως ενσωματωμένες λύσεις της Acronis. Αυτές οι λύσεις, σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται σε διάφορες επιχειρηματικές ανάγκες, θα περιλαμβάνουν στρατηγικές για την αύξηση της κερδοφορίας μέσω του λογιστικού πορτοφολίου της Acronis.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν τον πλήρη συνδυασμό των ενσωματωμένων λύσεων της Acronis μέσω ενός πρακτικού εργαστηρίου που θα διεξάγεται από τον κ. Svetlin Iordanov, έναν έμπειρο ειδικό στο IT Security και τη Διαχείριση Έργων. Αυτό το εργαστήριο υπόσχεται πρακτικές συμβουλές για τη μέγιστη αξιοποίηση του δυναμικού αυτών των κορυφαίων λύσεων.

Οι ομιλητές θα εξετάσουν επίσης τον κρίσιμο ρόλο και τη σημασία διαφόρων επιπέδων προϊόντων εντός του οικοσυστήματος των συνεργατών, με έμφαση στις λύσεις της Microsoft.

Σημειώστε αυτή την ημερομηνία στο ημερολόγιό σας και ελάτε να γίνετε μέρος αυτής της μετασχηματιστικής εμπειρίας.

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!