Η καρδιά του cybersecurity της τεχνολογίας των τεχνολογικών νέων χτυπάει εδώ

Αρχική

Η SoEasy Insurance πρωτοπορεί: Από το 2024 εντάσσει τα κρυπτονομίσματα στους online τρόπους συναλλαγών

Ο ασφαλιστικός κλάδος φαίνεται να κάνει δυναμικά βήματα προς μία πιο σύγχρονη και τεχνολογικά ανεπτυγμένη αγορά. Τα νέα έρχονται από την ασφαλιστική εταιρεία της Κύπρου, SoEasy Insurance, η οποία από τις αρχές του 2024 θα δέχεται ηλεκτρονικές πληρωμές με κρυπτονομίσματα.

Αυτή τη δήλωση έκανε ο κ. Γιάννης Νικολάου στην εκπομπή “Insurance Talks” στις 27 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανάφερε ο κ. Νικολάου τα κρυπτoνομίσματα θα αποτελούν από την 1η του χρόνου για τη SoEasy Insurance, κανονική μέθοδο πληρωμής, αφουγκραζόμενοι την ανάγκη της αγοράς να εκπληρώνονται περισσότερες συναλλαγές ηλεκτρονικά. Με αυτή της την ενέργεια η SοEasy Insurance γίνεται η πρώτη εταιρεία της ασφαλιστικής αγοράς σε Ελλάδα και Κύπρο που εντάσσει επίσημα τα κρυπτoνομίσματα στις επιλογές πληρωμής για τους πελάτες της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SοEasy Insurance πρόσθεσε πως είναι γεγονός το ότι εργάζονται για να αξιοποιούν την τεχνολογία με τον καλύτερο τρόπο, πάντα με γνώμονα τις απαιτήσεις των πελατών της.

Η Εταιρία μένοντας πιστή στη φιλοσοφία της καινοτομίας που τη χαρακτηρίζει σε ένα τεχνολογικό περιβάλλον το οποίο εξελίσσεται ραγδαία επισημαίνει πως οι υφιστάμενες ανάγκες της αγοράς μεταβάλλονται και μαζί τους θα πρέπει να εξελιχθούν και οι επιχειρήσεις.

Ακόμα κατά τη διάρκεια της εκπομπής συζητήθηκαν θέματα γύρω από τα νέα τεχνολογικά δεδομένα, εστιάζοντας στους τρόπους που οι εταιρείες αξιοποιούν σήμερα τις νέες τεχνολογίες. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε τεχνολογίες όπως η τηλεματική και η τεχνητή νοημοσύνη.

Δείτε την πρεμιέρα του “Insurance Talks”, εδώ:

Πηγή: insuranceforum.gr

Related Posts

Subcribe to our Newsletter

Αρχική

Ο κόσμος του cyber security και της τεχνολογίας χτυπάει εδώ!

Εγγραφείτε στο Newsletter του cybernews.gr για την εβδομαδιαία τεχνολογική ενημέρωση σας!